Μάγεψε το κοινό η συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης στον Αερολιμένα «Δημόκριτος»

Μάγεψε το κοινό η ξεχωριστή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα αφίξεων του Διεθνούς Αερολιμένα “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ” το βράδυ του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου 2023.

Η ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Κανίδη και η Χορωδία που αποτελούνται από Καθηγητές και προχωρημένους μαθητές, συμπράττοντας με 14 καλεσμένους επαγγελματίες μουσικούς δημιούργησαν ένα συμφωνικό σύνολο που ταξίδεψε τους παριστάμενους στην αίθουσα αφίξεων του Αερολιμένα “Δημόκριτος”, σε μια μοναδική μουσική διαδρομή παρόμοια με αυτές που συνηθίζονται σε μεγάλες Ευρωπαϊκές σκηνές.

Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης τόνισε ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προσεγγίζει τον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα “Δημόκριτος” ως εναλλακτικό χώρο πολιτισμού και επικοινωνίας μέσω της τέχνης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην εξωστρέφεια που διακρίνει το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης ενώ απέδωσε συμβολικά ένα ενθύμιο στην απερχόμενη Διευθύντρια του Δ.Ω.Α. κα Μερόπη Κολλάρου για την πολυετή συμβολή της στην εύρυθμη λειτουργία και στην παραγωγή ιδιαιτέρως ποιοτικού έργου από το δημοτικό ωδείο.