Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο ΔΙΕΚ Σουφλίου – Οι τρεις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν

Mετά την επιτυχή έκβαση του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, ξεκινουν οι εγγραφές στα τρία τμήματα ΔΙΕΚ – θεματικό παράρτημα Σουφλίου για το ερχόμενο έτος 2023-2024.

Οι ειδικότητες που θα λειτουργήσουν:

  • Σηροτροφίας & Παραγωγής Μεταξιού
  • Τεχνικός Μελισσοκομίας
  • Τεχνικός Αμπελουργίας & Οινολογίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέχρι την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 15:00 για θέση καταρτιζομένου σε Δ.Ι.Ε.Κ. που εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και αφορά στο Α’ εξάμηνο κατάρτισης χειμερινού εξαμήνου 2023.

Για τη συμπλήρωση της αίτησης είναι απαραίτητο να διαθέτετε ΑΜΚΑ (Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης). 

Οι απόφοιτοι ΕΠΑ.Λ. που θέλουν να εγγραφούν στο Γ’ εξάμηνο σε συναφή ειδικότητα με του πτυχίου τους, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση απ’ ευθείας στο Ι.Ε.Κ. στο οποίο λειτουργεί σε Γ’ εξάμηνο η ειδικότητα που επιθυμούν.

Οι ειδικότητες Γ’ εξαμήνου που παρέχουν τα Δ.Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας την περίοδο 2023-2024 στο χειμερινό εξάμηνο είναι ΕΔΩ.

Εάν οι απόφοιτοι ΕΠΑ.Λ. δεν επιθυμούν εγγραφή απευθείας στο Γ’ εξάμηνο συναφούς ειδικότητας, συνεχίζουν τη διαδικασία συμπλήρωσης ηλεκτρονικής αίτησης για επιλογή σε Α’ εξάμηνο, σε οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμούν.