Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 6ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης

Το 6ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης ενημερώνει πως ξεκίνησαν ηλεκτρονικά οι εγγραφές στο σχολείο.

Οι γονείς/κηδεμόνες που επιθυμούν τη συμμετοχή του παιδιού τους στην κλήρωση υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση, από την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 έως και την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και ώρα 23:59 μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), κατηγορία Εκπαίδευση, υποκατηγορία Εγγραφή σε σχολείο, ενότητα Αίτηση εισαγωγής μαθητών και μαθητριών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία ή μέσω του συνδέσμου https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/ps-peis-es

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν 59 θέσεις για την Α’ Γυμνασίου.

Το 6ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αλεξ/πολης λειτουργεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Υλοποιούνται Όμιλοι αριστείαςδημιουργικότητας & καινοτομίαςενισχυτική διδασκαλίακαινοτόμα προγράμματαεκπαιδευτικές δράσεις και επιμορφώσεις.

Επιπλέον, οι αίθουσες είναι εφοδιασμένες με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, επιδιώκεται να λειτουργούν ολιγομελή τμήματα και σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό, να παρέχεται αναβαθμισμένη και ποιοτική εκπαίδευση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σχολείο στο τηλέφωνο: 2551053366, ή στο mail: [email protected] ή να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του σχολείου.