Βρέθηκαν νεκρές τρεις γυναίκες στον κάμπο του Διδυμοτείχου

Χθες στην περιοχή του Διδυμοτείχου  και συγκεκριμένα  στην παραποτάμιο περιοχή στο Ισαάκιο Διδυμότειχου -στο Πραγγί Έβρου- βρέθηκαν νεκρές τρεις γυναίκες. Έπειτα από τις έρευνες των αστυνομικών καθώς και του ιατροδικαστή, που έσπευσαν στο σημείο ανακοινώθηκε  ότι το απ΄αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης απέδειξε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Οι τρεις γυναίκες εντοπίστηκαν μαχαιρωμένες και πλέον οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα σενάρια, γι’ αυτή την τριπλή εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν τα θύματα έφεραν πάνω τους χαρτιά που να δηλώνουν την ταυτότητά τους, ενώ παραμένει άγνωστος και ο χρόνος του θανάτου τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του ιατροδικαστή οι σοροί, που εντοπίστηκαν σε περιοχή με πυκνή βλάστηση και καλαμιές, ανήκουν σε γυναίκες νεαρής ηλικίας -όχι πάνω από 35 ετών -, ενώ η μία ενδέχεται να είναι και ανήλικη. Δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που να μπορεί να αποδείξει την ταυτότητά τους.  α σημειώσουμε, τέλος, ότι τις τρεις νεκρές γυναίκες εντόπισε αγρότης ο οποίος πήγε στην περιοχή για να οργώσει το χωράφι του και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι σοροί έχουν μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου θα συνεχιστεί η εξέταση για να επιχειρηθεί ταυτοποίηση μέσω DNA.