Τον Έβρο θα επισκεφθεί ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Γιατρομανωλάκης

Τον Έβρο και συγκεκριμένα το Διδυμότειχο, το Σουφλί και την Αλεξανδρούπολη θα επισκεφθεί στις 1 και 2 Μαρτίου ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα σύγχρονου πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, στο πλαίσιο πενθήμερης περιοδείας του στη Θράκη.

Ο Υφυπουργός θα ξεκινήσει την περιοδεία του στον Έβρο την 1η Μαρτίου από το Σουφλί, όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο, Παναγιώτη Καλακίκο, έπειτα θα επισκεφθεί το Μεταξουργείο Τζίβρε, το Μουσείο Μετάξης, και το εργοστάσιο μεταξουργίας στο Γονικό.

Το απόγευμα θα μεταβεί στο Δημαρχείο Διδυμοτείχου, ώστε συναντηθεί με τον δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου, και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη δομή υφαντουργίας στο Σοφικό.

Το βράδυ της Τρίτης, θα επισκεφθεί και το Κέντρο Παραδοσιακής Υφαντικής Τέχνης Έβρου στο Φυλακτό Σουφλίου. Το πρωί της Τετάρτης θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ζαμπούκη, και αμέσως με την πρόεδρο και διευθύντρια του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης, Αγγέλα Γιαννακίδου.

Η τελευταία συνάντηση του Υφυπουργού θα είναι στο «Νομαρχείο» με τον Πρόεδρο της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Θράκης, Δημήτρη Κελεμίδη.