Το νέο Δ.Σ. της ΑΔΕΔΥ Έβρου – Συνεχίζει στην προεδρία ο Παναγιώτης Τσιρτσής

Μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στο Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Νομού Έβρου (Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Έβρου) στις 26 Νοεμβρίου 2022, για την ανάδειξη Εκτελεστικής Γραμματείας και Ελεγκτικής Επιτροπής για 3ετή θητεία, η Εκτελεστική Γραμματεία συγκροτήθηκε ομόφωνα σε Σώμα κατά την 1η συνεδρίασή της την 1 Δεκεμβρίου 2022 με την παρακάτω σύνθεση:

Πρόεδρος: Τσίρτσης Παναγιώτης (ΔΑΚΕ)
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Δινδίνης Νικόλαος (ΔΑΣ)
Γραμματέας: Κουσινίδης Χαρίλαος (ΑΕΠΠ)
Ταμίας: Μπίκος Ιωάννης (ΔΗΣΥΠ)
Γραμματέας Οργανωτικού: Σταυράκογλου Κωνσταντίνος (ΔΑΚΕ)
Μέλη:
Καραμπουναρλής Παύλος (ΔΑΚΕ)
Αραμπατζής Κωνσταντίνος (ΔΑΚΕ)
Στάμος Χαρίλαος (ΑΕΠΠ)
Παγωνίδης Δημήτριος (ΔΑΣ)

Η νεοεκλεγμένη Εκτελεστική Γραμματεία ευελπιστεί σε μια δημιουργική και αποτελεσματική συνεργασία με όλα τα Α’/θμια Σωματεία εργαζομένων του Νομού Έβρου και καλεί όλα τα μέλη σε έναν ενιαίο και δυναμικό αγώνα που θα προασπίζει τα εργασιακά δικαιώματα και την αξιοπρέπεια απέναντι σε όλα τα δυσβάσταχτα μέτρα (οικονομικά – μισθολογικά, εργασιακά – υπηρεσιακά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά) που επιβάλλονται αδιάκοπα.

«Επειδή στον αγώνα αυτό δεν μπορεί να είναι κανένας μόνος του, ευελπιστούμε στη συνέχιση της καλής συνεργασίας και με τους εκπροσώπους των άλλων τοπικών φορέων (μισθωτών του Ιδιωτικού Τομέα, Επαγγελματικών, Επιστημονικών, Παραγωγικών, Κοινωνικών και Πολιτιστικών φορέων), τους οποίους καλούμε σε ένα μαζικό αγώνα για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας» σημειώνει η νέα Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Έβρου.