Το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο Σαν Παραμύθι

Το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο «Σαν Παραμύθι…» άνοιξε και φέτος, για 6η χρονιά, τις πύλες του στο Σουφλί από το περασμένο Σάββατο 21/12 και θα παραμείνει ανοιχτό έως την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου. Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εθελοντών και Νεολαίας Σουφλίου «Κινή.Σου», σε συνεργασία με τον Δήμου Σουφλίου, τους συλλόγους, «Εν Λευκώ», «Θρακική εστία», «ΝοιάΖΩμαι», «Νήμα Ζωής», «Ανέμη» και άλλους τοπικούς συλλόγους, άναψε τα φώτα του, φόρεσε τα καλά του και περιμένει τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους στο βιομηχανικό συγκρότημα Τζίβρε, το οποίο τα καλικαντζαράκια μας οι εθελοντές, μετέτρεψαν στο πιο όμορφο, ζεστό και πάνω απ’ όλα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο το οποίο κάθε απόγευμα πλημμυρίζει από κόσμο!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Φέτος οι ήρωες των παραμυθιών ζωντανεύουν καθημερινά και σας περιμένουν σε ένα ανεπανάληπτο πάρτυ γεμάτο με πλούσιες δωρεάν δράσεις, παιχνίδια, κατασκευές και πολλές πολλές εκπλήξεις!

Στο χώρο του ατμοσφαιρικού βιομηχανικού συγκροτήματος Τζίβρε, οι μικροί μας φίλοι θα δημιουργήσουν, στο εργαστήρι εικαστικών τις δικές τους κατασκευές, θα γίνουν για λίγο εξερευνητές και θα φύγουν για σαφάρι “…στον Αμαζόνιο, εκεί”, θα γυρίσουν τον τροχό και θα ταυτιστούν με τους ήρωες απ’ τα “Μυαλά που κουβαλάς”.

Ελάτε να “παρτάρετε” με τους Ευχούληδες, να πιείτε τσάι με τη Μαίρη Πόπινς, να παίξετε με την Άριελ στον βυθό, να βοηθήσετε τα ξωτικά στο τύλιγμα των δώρων και να συναντήσετε τον Άγιο Βασίλη. Εδώ, θα ανακαλύψετε τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ, θα  ζεστάνετε την παγωμένη καρδιά της βασίλισσας του χιονιού, θα σώσετε τον Χάνσελ και την Γκρέτελ απ’ την κακιά μάγισσα και θα ταξιδέψετε σε όλους τους πλανήτες! Εκεί θα είναι και ο Μίκυ με τους φίλους του για να παρακολουθήσει μαζί σας παιδικές ταινίες και απίθανες δράσεις… αλλά και ο Γκριντς,ο γκρινιάρης των Χριστουγέννων, που έχει βάλει σκοπό να καταστρέψει όλα τα δώρα!

Στην παρέα μας και οι πριγκίπισσες μαζί με τους πρίγκιπές τους, θα βρίσκονται καθημερινά στη σκηνή του Κάστρου των Παραμυθιών, δίνοντας τις δικές τους μουσικοχορευτικές παραστάσεις!

…φυσικά μαζί μας θα είναι κι άλλοι γνωστοί και αγαπημένοι ήρωες των παραμυθιών για να τους γνωρίσετε και να φωτογραφηθείτε μαζί τους…

Το πρόγραμμα έως την Παρασκευή έχει ως εξής:

Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019

5:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ.

18:00 Θεατρική παράσταση-αυτοσχεδιασμοί “Εν Λευκώ”. 18:30 Ταχύρρυθμο Εργαστήρι της Σχολής Ξωτικών ΣΟΥ ΞΟΥ ”Art Attack”.

Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2019

5:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ.

19:00 Συμβουλές περιποίησης υγιεινής τρίχωματος και δέρματος..! Workshop on a model dog!!Φιλοζωικό σωματείο “νοιαΖΩμΑι”

Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019

5:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ.

19:00 Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά “Μοτοσυκλετώντας… χαίρομαι” από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας.

Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019

5:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ.

20:00 Τελετή λήξης.