Τμήμα Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο: Ζητείται νέος χώρος να το στεγάσει

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Όπως προέκυψε από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διδυμοτείχου, μετέωρη παραμένει ακόμη η ίδρυση του Τμήματος Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο, αφού αναζητείται ο κατάλληλος χώρος που θα το στεγάσει τα πρώτα χρόνια, μέχρι τη δημιουργία των μόνιμων εγκαταστάσεων του ΔΠΘ.

Ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου ανακοίνωσε πως συνεχίζεται η ανεύρεση χώρου, έπειτα από σχετική παρότρυνση του Υφυπουργού Παιδείας Άγγελου Συρίγου.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση διπλής βάρδιας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Διδυμοτείχου δεν φαίνεται να είναι ο πλέον δόκιμος τρόπος λειτουργίας για το Τμήμα Ψυχολογίας, ενώ οι αντιδράσεις για εξολοκλήρου παραχώρηση του Σχολείου συνεχίζονται από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο δήμαρχος ανέφερε πως η αναζήτηση χώρου συνεχίζεται, αφού διαπιστώθηκε ότι η ανακατασκευή στα κτίρια που είχε παραχωρήσει ήδη ο Δήμος για την συγκεκριμένη χρήση θα είναι χρονοβόρα.

Επίκειται νέα συνάντηση του δημάρχου Διδυμοτείχου με τον υφυπουργό Παιδείας τις επόμενες μέρες στην Αθήνα, όπου αναμένεται να συζητηθεί εκ νέου το θέμα