Την Κυριακή το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων ΜΜΑ στην Αλεξανδρούπολη

Για πρώτη φορά στην ιστορία των μεικτών πολεμικών τεχνών (Mixed Martial Arts) η χώρα μας φιλοξενεί παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Μετά τη Σιγκαπούρη και το Άμστερνταμ, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει την τιμή και τη μεγάλη χαρά να φιλοξενήσει στις 29 Σεπτεμβρίου -1 Οκτωβρίου 2023 μια από τις πιο αξιόλογες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων ΜΜΑ, με τη συμμετοχή 350 επιλεγμένων αθλητών από όλον τον κόσμο, με συνοδεία περίπου 2000 ατόμων υποστήριξης αλλά και δεκάδων διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων για την κάλυψη της διοργάνωσης.

27 χώρες έχουν δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα, ενώ οι αθλητές και οι συνοδοί τους έχουν ήδη καταφτάσει στην Αλεξανδρούπολη.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με το αγωνιστικό σύστημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας και τους κανονισμούς της GAMM-ΕΛΟΠ την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης τις 17:00.

Όπως αναφέρει ο Άρης Παντελίδης, πρόεδρος του Συλλόγου Άγιος Δημήτριος και προπονητής ΜΜΑ από  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MMΑ οι πρώτοι δύο αθλητές από όλες τις κατηγορίες θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα της Ελλάδας και θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα MMA GAMMA τον Μάιο στην Σλοβακία.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα αγωνιστούν με την προσδοκία να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.