Τηλεμαραθώνιος Αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της διοργανώνει Τηλεμαραθώνιο Αγάπης με σκοπό την προβολή του έργου της Μητροπόλεως και την ενίσχυση του Κεντρικού και των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων, του Συσσιτίου Απόρων καθώς και των δυο Ιδρυμάτων της, του Ιωακειμείου Γηροκομείου και του Σταυριδείου περιθάλψεως χρονίως πασχόντων, των οποίων η προσφορά στον εβρίτικο και θρακιώτικο λαό είναι τεράστια.

Ο Τηλεμαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 13 Μαρτίου 2022 από τις 6.00′ το απόγευμα έως τις 9.00′ το βράδυ.

Η συγκεκριμένη δράση είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων μέσα στο 2022 και 2023 για τον εορτασμό του Ιωβηλαίου Έτους των 100 ετών από τη δημιουργία της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως που έγινε τον Νοέμβριο του 1922.

Θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από τις τρεις τοπικές τηλεοράσεις ALFA Τηλεόραση(https://www.hellasnet.tv/), ΔΕΛΤΑ TV(https://v4.deltatv.gr/) και THRAKI ΝΕΤ (https://thrakinet.tv/) και θα τον παρουσιάσει ο έγκριτος δημοσιογράφος κ. Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Διαδικτυακά μπορείτε να τον παρακολουθήσετε από τα sites των προαναφερομένων τηλεοπτικών σταθμών καθώς και από το site της Ιεράς Μητροπόλεως www.imalex.gr.

Στον Τηλεμαραθώνιο θα προβληθεί το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας μέσα από τους ανθρώπους που μοχθούν, εργάζονται ή διακονούν εθελοντικά, ώστε καθημερινά οι συμπατριώτες μας θρακιώτες που έχουν βιοτικές ανάγκες να γίνονται αποδέκτες και να ωφελούνται από αυτό το έργο.