Τα σωματεία του Έβρου στηρίζουν την 24ωρη απεργία των υγειονομικών

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Τα σωματεία της Π.Ε Έβρου στηρίζουν την 24ωρη πανυγειονομική απεργία που γίνεται σήμερα 21 Οκτωβρίου και τις απεργιακές συγκεντρώσεις που γίνονται σε όλη τη χώρα και καλούν όλους τους εργαζομένους και τα σωματεία να δώσουν μαζικά το «παρών».

Συγκεκριμένα, τα Σωματεία Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΟΤΗΤΑ», Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης και Περιφέρειας, Τουριστικών Επαγγελμάτων Ν. Έβρου και Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Έβρου στηρίζουν την πανυγειονομική απεργία με το μήνυμα:

«ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ»

Η ανακοίνωση των σωματείων:

Καλούμε τα σωματεία της πόλης μας να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη τους στους αγωνιστές υγειονομικούς, ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΊΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΊΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΏΒΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΆΘΕ ΆΛΛΟ ΑΓΏΝΑ. Να οργανώσουν την πάλη ώστε ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

  • ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΝΕΟ ΕΣΥ»          
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΜΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ                 
  • ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ

ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, Ο ΛΑΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.