Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας

Σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 και ώρα 20:00, στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου Ορεστιάδας θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ορεστιάδας, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Ανακοινώσεις από τον κ. Πρόεδρο.
Ανακοινώσεις από τον κ. Δήμαρχο.
Ανακοινώσεις από τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Καθορισμός αντιτίμων εισόδου στην «28η Συνάντηση Νέων – Φεστιβάλ Άρδας 2024».
Εισηγητής: ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Απόστολος Σταυρίδης.

2. Έγκριση παραχώρησης για χρήση χώρων της Δημοτικής Κοινότητας Βύσσας στο «Σύλλογο Εθελοντών Ομάδας Νέας Βύσσας – Προσφορά στον Τόπο μας» για την πραγματοποίηση του 1ου Φεστιβάλ Εθελοντισμού στις 14 Ιουλίου 2024.
Εισηγητής: ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ζήσης Παπαλαμπίδης.

3. Έγκριση παραχώρησης για χρήση αιθουσών του 1ου ΓΕ.Λ. Ορεστιάδας στο Εργαστήρι Πολιτισμού Νέας Ορεστιάδας «Το Γέννημα», προκειμένου να πραγματοποιηθεί το «13ο Πανθρακικό Αντάμωμα» στις 6 Ιουλίου 2024.
Εισηγήτρια: η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Χριστίνα Γκιλιλούδη.

4. Έγκριση παραχώρησης για χρήση τεσσάρων αιθουσών και του προαύλιου χώρου του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ορεστιάδας στο Σύλλογο Άνω Οινόης «Το Κρασοχώρι» για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων «Φανούρεια 2024» στις 25 και 26 Αυγούστου 2024.
Εισηγήτρια: η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Χριστίνα Γκιλιλούδη.

5. Έγκρισης παραχώρησης για χρήση χώρου στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Οινόης για την πραγματοποίηση εκδήλωσης στα πλαίσια της εορτής της Αγίας Κυριακής στις 6 και 7 Ιουλίου 2024.
Εισηγητής: ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου Μαργαρίτης Αστεριάδης.