Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για τον μαθητή από την Ορεστιάδα – Το “ευχαριστώ” του πατέρα

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των πολιτών στο κάλεσμα της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ορεστιάδας, στην έκκληση ενός γονέα που χρειαζόταν βοήθεια για χειρουργική επέμβαση του γιου του.

Μέσα σε λίγες μέρες το όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον νεαρό μαθητή από την Ορεστιάδα με τη συνεισφορά όλων και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν δεν ‘ήταν απλά αρκετά για τη νοσηλεία και το χειρουργείο του, αλλά ξεπέρασαν κατά πολύ κάθε προσδοκία, γι αυτό και ο πατέρας του μαθητή με ευχαριστήριο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους εκατοντάδες ανώνυμους για τη στήριξη σε όλο αυτό τον αγώνα που καταβάλλει για το παιδί του και ανακοίνωσε πως τα υπόλοιπα χρήματα θα δοθούν στα νοσοκομεία του Έβρου και συγκεκριμένα στις παιδιατρικές κλινικές, όπως είναι και η επιθυμία του παιδιού του.

Το ευχαριστήριο του πατέρα:

“Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου την Ένωση Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Ορεστιάδας και την εθελοντική ομάδα Ορεστιάδας δώρο για την πρωτοβουλία τους, τους τοπικούς φορείς και συλλόγους, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολικών συγκροτημάτων των δήμων Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Σουφλίου, και όλους τους απλούς πολίτες της πόλης μας και ευρύτερα του νομού μας που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση μου και εισέφεραν από το υστέρημά τους στην ανάγκη που προέκυψε για άμεση χειρουργική επέμβαση του γιου μου στην ιδιωτική κλινική άγιος Λουκάς Θεσσαλονίκης.


Η ανταπόκριση όλων σας, θεσμικών φορέων αλλά και απλών πολιτών ήταν ιδιαίτερα συγκινητική και έδωσε άμεση λύση στο πρόβλημα που προέκυψε στην οικογένειά μου καθώς με τα χρήματα που συγκεντρώσατε υπερκαλύπτονται όλα τα έξοδα νοσηλείας του παιδιού μου.

Το υπερβάλλον ποσό θα το διαθέσω σύμφωνα και με την επιθυμία του παιδιού μου στις παιδιατρικές κλινικές των δύο νοσοκομείων του νομού Έβρου τα οποία με τη σειρά τους θα τα κατανείμουν ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Δηλώνω υπερήφανος που είμαι Εβρίτης και ζω στην ακριτική Ορεστιάδα. Ο τόπος μας για ακόμη μία φορά απέδειξε πως έχει ανθρωπιά, φιλότιμο και αξιοπρέπεια σε πείσμα των καιρών, των οικονομικών και κοινωνικών αντιξοοτήτων, διότι το πολυτιμότερο αγαθό είναι υγεία μας.”