Στον Έβρο ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θοδωρής Δρίτσας

Την Αλεξανδρούπολη και τις Φέρες επισκέφθηκε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Θοδωρής Δρίτσας, στο πλαίσιο των πολιτικών εξορμήσεων που πραγματοποιούν τα στελέχη του κόμματος σε όλη τη χώρα.

Η περιοδεία του ξεκίνησε από τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση και δήλωσε τα εξής:
«Η χώρα και η κοινωνία χρειάζεται μια νέα αρχή και μια νέα πολιτική αλλαγή με προοδευτική κυβέρνηση. Η κυβέρνηση ΝΔ έχει αποτύχει παταγωδώς και στην προστασία της ανθρώπινης ζωής και στη στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας, στην παιδεία, στην οικονομία, στην εργασία, αλλά και στην αντιμετώπιση της ακρίβειας».
Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αντιτίθεται στην πώληση του, αλλά και στην πλήρη στρατικοποίηση του λιμένα. Αντίθετα προτάσσει την εμπορική αξιοποίησή του, τη συμβολή του στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας»
. Επίσης, ανέφερε πως «η κοινωνία πρέπει να είναι πλήρως ενημερωμένη για τίς εξελίξεις στο λιμάνι».


Έπειτα περιηγήθηκε στην αγορά την πόλης, όπου μίλησε με καταστηματάρχες της περιοχής καθώς και διερχόμενους πολίτες. Τέλος το απόγευμα μετέβει στις Φέρες, όπου συναντήθηκε με φορείς, φίλους και μέλη του κόμματος στο δημοτικό θέατρο Φερών.