Σταθερή η κατάσταση της 69χρονης που έπεσε θύμα ληστείας

Σε σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης διασωληνωμένη, η 69χρονη γυναίκα από το χωριό Κυριακή – Σουφλίου, η οποία το περασμένο Σάββατο δέχθηκε επίθεση από δυο άνδρες, όταν εισέβαλαν στο σπίτι της με σκοπό να την ληστέψουν.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε παρουσίασε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται ακόμη διαωληνωμένη.

Η επίθεση και ληστεία στο σπίτι της γυναίκας θεωρείται στην περιοχή πρωτοφανές και πρωτόγνωρο γεγονός. Σύμφωνα με μαρτυρίες οι δύο άντρες περίμεναν την 69χρονη στο σπίτι. Τα δυο άτομα τα οποία σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε η 69χρονη είναι ηλικίας μεταξύ 25,30 ετών δε μιλούσαν ελληνικά και γι’ αυτό τον λόγο οι έρευνες των ελληνικών διωκτικών αρχών στρέφονται σε διάφορες κατευθύνσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για μη νόμιμους μετανάστες, ή για κάποιους αλλοδαπούς, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπου που είδε ένα ύποπτο αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες να κυκλοφορεί
στην περιοχή.