Σταματά προσωρινά η αποκομιδή των απορριμμάτων στους Δήμους Ορεστιάδας και Σουφλίου

Μην τοποθετείτε απορρίμματα στους κάδους μέχρι νεότερης ειδοποίησης – ενημέρωσης.

Ο Δήμος Ορεστιάδας απευθύνει έκκληση στους δημότες να μην βγάζουν τα απορρίμματά τους στους κάδους λόγω αναστολής λειτουργίας της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων και του ΧΥΤΥ Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ορεστιάδας:

Λόγω των εκτάκτων συνθηκών με τις πυρκαγιές στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, σας ενημερώνουμε ότι η ΜΕΑ και ο ΧΥΤΥ Αλεξανδρούπολης έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους και δεν δέχονται απορρίμματα.

Συνέπεια της αδυναμίας μεταφοράς των απορριμμάτων, σύμμεικτων και ανακυκλώσιμων, είναι η αδυναμία της περισυλλογής τους.

Απευθύνουμε έκκληση προς τους κατοίκους όλου του Δήμου να μην βγάζουν τα απορρίμματά τους στους κάδους έως ότου επαναλειτουργήσει και ενημερωθούν εκ νέου από την υπηρεσία.

Ο Δήμος Ορεστιάδας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προστατευθεί η δημόσια υγεία και να περιοριστούν τα προβλήματα που προκύπτουν. Για το λόγο αυτό ζητά τη συνεργασία όλων των κατοίκων!

Μην τοποθετείτε απορρίμματα στους κάδους μέχρι νεότερης ειδοποίησης – ενημέρωσης.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Σουφλίου αναφέρει:

Λόγω των έκτακτων συνθηκών και της αναστολής της λειτουργίας των χώρων απόθεσης απορριμάτων παρακαλούνται οι πολίτες του Δήμου Σουφλίου όπως περιορίσουν την απόθεση απορρίμματάτων τους στους κάδους από σήμερα και μέχρι νεωτέρας, ώστε να περιοριστούν στο μέτρο του δυνατού πιθανά προβλήματα.