Σπουδαίες διακρίσεις στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Αθλητικής Ρομποτικής

3η θέση στη Ρομποτική τοξοβολία για την Ορεστιάδα

Στο υπέροχο Ηράκλειο της Κρήτης διεξήχθη ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Αθλητικής Ρομποτικής “Minoan RobotSports Competition” MRC – Minoan Robotsports Competition Global Olympiad HERO Hellenic Educational Robotics Organization στον οποίο συμμετείχε και η δική μας ομάδα της Ορεστιάδας και συγκεκριμένα τα παιδιά του 2ου Γυμνασίου.

Συνολικά συμμετείχαν 2000+ παιδιά, από 31 χώρες και το θέαμα ήταν πραγματικά μοναδικό! Ομάδες από Νοτια Κορέα, Ρουμανία, Αρμενία, Τουρκία, Αίγυπτο κ.α. χώρες, από τις 7 έως τις 10 Απριλίου αντάλλαξαν γνώσεις και ιδέες και δημιουργούσαν σε πνεύμα συνεργασίας.

Η ομάδα από την Ορεστιάδα και συγκεκριμένα από το 2ο Γυμνάσιο Ορεστιάδας χωρίς καμία υποστήριξη, ξεκίνησε με σεμνότητα και χαμόγελο και κατέκτησε την 3η θέση στη ρομποτική τοξοβολία πίσω από Κορέα και Τουρκία.

Τα ονόματα των παιδιών που συμμετείχαν είναι:
Αγαπητός Δημήτριος
Αποστολίδης Αθανάσιος
Αποστολίδου Νικολέτα

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την επίδοσή της καθώς και κατάκτηση της 3ης θέσης, αλλά ιδιαίτερα στην προπονήτρια τους Μαρία Μπαχτσεβανίδου, η οποία με μεγάλη προσωπική προσπάθεια και ζήλο συμμετείχε σε αυτόν τον παγκόσμιο διαγωνισμό προσθέτοντας άλλη μία διάκριση, κάνοντας περήφανη ολόκληρη την πόλη της Ορεστιάδας.