Πρώτος ξένος, τεχνικός διευθυντής, ανανεώσεις, επιστροφές και μεταγραφές για τον Ορέστη Ορεστιάδας

Καλοκαίρι γεμάτο κινήσεις, αλλαγές και ενίσχυση είναι τον φετινό για τον Μ.Γ.Σ Ορέστη Ορεστιάδας στην επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες.

Η ομάδα του Ορέστη απέκτησε – ανανέωσε την συνεργασία του με τους:
Δημήτρη Δημητριάδη
Δημήτρη Πασχαλίδη

Ο Μ.Γ.Σ ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥΔΗΣ είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής στην ομάδας μας.

Ο καθηγητής φυσικής αγωγής ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥΔΗΣείναι κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ Α’, και μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο 《Μεγιστοποιήση αθλητικής επίδοσης και απόδοσης》.

Έχει εργαστεί ως προπονητής στις ομάδες Ορέστης Ορεστιάδας, Ορεστιάδα 96, Άρδας Καστανεών, Έβρος Σουφλίου, ΠΑΕ Πανηλειακός, ΠΑΕ Πανηλειακός Κ20, Μακεδονικός Θεσσαλονίκης.

Είναι συγγραφέας 5 -πέντε βιβλίων, εκ των οποίων τα 2 έχουν επιλεγεί ως διδακτικά εγχειρίδια σε πανεπιστήμια της χώρας μας.

Έχει διδάξει σε πλήθος σεμιναρίων αθλητικού και ιστορικού περιεχομένου.

Είναι ο ιδρυτής των ακαδημιών της ομάδας μας το έτος 2000 και προπονητής της νεοσύστατης γυναικείας ομάδας του Ορέστη, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής.

Εργάζεται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως ΚΦΑ και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ως εκπαιδευτής στα ΙΕΚ Ορδας και Διδυμοτειχου.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς καθηγητές των ΤΕΦΑΑ της χώρας μας, οπως και με πολλους επαγγελματίες προπονητές της super league.

Τον καλώς ορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!!

( Στη φωτογραφία είναι ο κύριος ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥΔΗΣ με την πρώην Αθλήτρια της ομάδας μας Νίκη Μαμούτογλου που πρόσφατα πήρε μεταγραφή για την γυναικεία ομάδα του Π.Α.Ο.Κ)

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και γρασίδι

Τέλος για την καλύτερη εξυπηρέτηση για όσους ενδιαφέροντα για τα νέα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή τα γραφεία της ομάδας θα είναι ανοιχτά από τις 18:00 έως 20:00.