Πρόσβαση στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μέσω Εγνατίας Οδού ως το καλοκαίρι

Την ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος της τοπικής κοινωνίας, που αφορά στην άμεση πρόσβαση των ασθενών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από την Εγνατία Οδό, ανακοίνωσε χθες Τετάρτη 19/1 από την Αλεξανδρούπολη ο διευθύνων σύμβουλος της Εγνατίας Οδού Κωνσταντίνος Κουτσούκος.

Πρόκειται για ένα θέμα που χρονίζει και που θεωρείται πολύ κρίσιμη η επίλυσή του, καθώς η δίοδος που θα ανοίξει θα επιτρέπει στα ασθενοφόρα να φτάνουν πιο γρήγορα στα επείγοντα του νοσοκομείου. Το εάν η διέλευση θα επιτραπεί και για άλλα οχήματα ιδιωτών, είναι κάτι που φαίνεται πως θα αποφασιστεί σε δεύτερο χρόνο.
Σε δηλώσεις του το πρωί της Τετάρτης, από τα γραφεία της Εταιρείας στον κόμβο της Κίρκης, ο κ. Κουτσούκος μετέφερε τα ευχάριστα νέα, μη παραλείποντας να ευχαριστήσει για τη μεγάλη συμβολή του στην επίλυση του θέματος τον διοικητή του ΠΓΝΑ Βαγγέλη Ρούφο:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς, αλλά κυρίως τον Διοικητή του ΠΓΝΑ Βαγγέλη Ρούφο, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί πολύ στενά για το θέμα αυτό. Θα λύσουμε το θέμα της σύνδεσης σίγουρα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού του 2022 και θα μπορεί να υπάρχει πρόσβαση στο νοσοκομείο από την Εγνατία. Ξεπεράστηκε το πρόβλημα, συναίνεσε η άλλη πλευρά και όντως θα πρέπει να επισημάνω τον καταλυτικό ρόλο του κ. Ρούφου».
Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτροβιτς

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς για τη δέσμευση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εγνατίας Οδού Α.Ε. Κωσταντίνου Κουτσούκου αναφορικά με τη διάνοιξη σύνδεσης με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ) και τη συνέχιση των εργασιών ολοκλήρωσης του κάθετου άξονα Ορμενίου – Αρδανίου, σε συνάντηση που είχαν σήμερα στο γραφείο του.
«Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου ευχαρίστησε τον κ. Κουτσούκο για την ανταπόκριση και την άριστη συνεργασία στα έργα που είναι καθοριστικά για την ποιότητα ζωής και την υγεία των πολιτών»,