Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα έξω από τους Τοξότες Ξάνθης

Νεκροί 4 νεαροί από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο

Μια τραγωδία σημειώθηκε την Κυριακή στην παλιά Εθνική Οδό Ξάνθης-Καβάλας στο ύψος των Τοξοτών.

Ενα ΙΧ με κατεύθυνση την Καβάλα, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι 4 από τους 5 επιβαίνοντες στο ΙΧ, δύο άντρες και δύο γυναίκες, όλοι τους ηλικίας 20-25 ετών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το ΙΧ πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με μεγάλη ταχύτητα και “καρφώθηκε” στο λεωφορείο με αποτέλεσμα να κοπεί στα δύο και και να βρουν ακαραιαίο θάνατο οι 4 νεαροί, κάποιοι εκ των οποίων διαμελίστηκαν ! Από τη σύγκρουση επέζησε ένας συνοδηγός, που τραυματίστηκε βαριά και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ξάνθης, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Xanthi2.gr, οι άνδρες επιβαίνοντες στο όχημα, προέρχονται από τη Χαλκίδα και βρέθηκαν στην Ξάνθη για επαγγελματική υποχρέωση σε γνωστή βιομηχανία. Οι κοπέλες ήταν μια φοιτήτρια στην Κομοτηνή, με καταγωγή από τη Χαλκίδα και μια αλλοδαπή κάτοικος Ξάνθης. Πληροφορί ες αναφέρουν ότι η παρέα, μετά από βραδινή διασκέδαση, κατευθυνόταν στο Νέστο για μπάνιο.

Τραγική σύμπτωση ότι το λεωφορείο μετέφερε εργαζόμενους της ίδιας βιομηχανίας ! Δύο  επιβάτιδες του λεωφορείου τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν επίσης στο Νοσοκομείο.

O τραγικός επίλογος γράφτηκε στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου βρέθηκε συγγενής των επιβαινόντων προκειμένου να αναγνωρίσει τις σωρούς και να ξεκινήσει η προσπάθεια αναζήτησης των οικείων τους σε Χαλκίδα και Ξάνθη.

xanthi2.gr