Πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη

Με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. την Τετάρτη 02/11/2022,  θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση-συνάντηση παλαιών και υποδοχή νέων μελών και φίλων του κόμματος στην Αλεξανδρούπολη..

Στην εκδήλωση αυτή ως εισηγητές, θα παρευρεθούν οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-.Π.Σ. Φάμελλος Σωκράτης (Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος) και Γιαννούλης Χρήστος (Αναπληρωτής Τομεάρχης Μεταφορών).

Μετά την εισήγηση στα θέματα πολιτικής επικαιρότητας και τη γνωστοποίηση των δεσμεύσεων-Κυβερνητικών προτάσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. (επί των 6 Εθνικών Προτεραιοτήτων), όπως αυτές τέθηκαν από τον Πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα στην πρόσφατη Δ.Ε.Θ. και με τον γενικό τίτλο ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ, θα ακολουθήσει συζήτηση-πολιτικός διάλογος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης έχεις ως εξής:

  • 09.00  Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας «Campus- EVROFARMA» στη Μέστη.
  • 11.00  Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) Αλεξανδρούπολης.
  • 12.30  Επίσκεψη στη ΔΕΥΑΑ Αλεξανδρούπολης.
  • 17.00  Κοινή συνέντευξη Τύπου  στα γραφεία του κόμματος ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ., επί των οδών Λεωφόρος Δημοκρατίας και Μιαούλη 25, 2ος όροφος.
  • Στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί κεντρική πολιτική εκδήλωση-συνάντηση παλαιών και υποδοχή νέων μελών και φίλων του κόμματος, στο αναψυκτήριο του πάρκου Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη, με εισηγητές τους Χρήστο Γιαννούλη και Σωκράτη Φάμελλο. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. Έβρου Αναστασία Γκαρά.
  • Σας προσκαλούμε στην ανωτέρω εκδήλωση όπου θα αναλυθεί το σχέδιο-κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. και οι 6 μεγάλες Εθνικές Προτεραιότητες που έχουν διατυπωθεί πρόσφατα από τον Πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα στην Δ.Ε.Θ. με τον γενικό τίτλο «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ».