Πλήρης αδιαφορία της Διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για τα προβλήματα των κατοίκων της Περιφέρειας καταγγέλει η Περιφερειακή Σύνθεση

Για πλήρη αδιαφορία της διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, κάνει λόγο η παράταξη «Περιφερειακή Σύνθεση» μετά και την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα. Σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει:

Το απόγευμα της Δευτέρας διεξήχθη ακόμα μία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κατά την οποία η διοίκηση δεν συμπεριέλαβε κανένα θέμα ουσίας στην ημερήσια διάταξη.

Για άλλη μία φορά την διάταξη και την συζήτηση όρισε η Περιφερειακή Σύνθεση, με τις επερωτήσεις που είχε καταθέσει για σημαντικά θέματα που απασχολούν όλη την Περιφέρεια μας και κυρίως την καθημερινότητα των πολιτών.

Με τις απαντήσεις που έδωσαν οι διοικούντες… ή καλύτερα με τις απαντήσεις που δεν έδωσαν κατέδειξαν για άλλη μία φορά την άγνοια και την αδιαφορία τους για τα προβλήματα των κατοίκων της Περιφέρειας μας.

Έτσι, μας είπαν ότι:

• Στον ορεινό όγκο της Ροδόπης και της Ξάνθης είναι όλα… “τέλεια”! Δυστυχώς οι κάτοικοι δεν το αντιλαμβάνονται!

• Για τα προβλήματα με τα κουνούπια και τα λύματα στην Π.Ε. Ξάνθης θα ενημερωθούν και θα μας… ενημερώσουν.

• Έχουν κάνει τα πάντα για την τουριστική προβολή του οικισμού Κρυονέρι – τώρα αν οι κάτοικοι βιώνουν μία άλλη πραγματικότητα …δικό τους θέμα.

• Το ίδιο στα Λουτρά Τραϊανούπολης του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Έκαναν τα πάντα, αλλά οι κάτοικοι έχουν εισπράξει μόνο υποσχέσεις και φυσικά τα αντιπλημμυρικά έργα που έπρεπε να είχαν γίνει, δεν έχουν γίνει.

• Ομοίως και οι κάτοικοι στο Κάτω Νευροκόπι όσον αφορά την κάλυψη των εξόδων θέρμανσης καθώς η Διοίκηση θα ασχοληθεί προσεχώς με το σοβαρό αυτό θέμα… Η τραγική λεπτομέρεια: το Σάββατο είναι ήδη Οκτώβριος!

Η τραγωδία της διοίκησης της ΠΑΜΘ κορυφώθηκε στο θέμα που αφορούσε την ΚΑΠ και την έγκριση του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ όπου η διοίκηση δεν ήταν σε θέση ούτε να παρουσιάσει την εισήγηση, ούτε να απαντήσει σε καμία ερώτηση επί του θέματος, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι δεν ασχολείται ούτε στο ελάχιστο με τα θέματα των γεωργών και των κτηνοτρόφων.

Δώδεκα μήνες ως τις εκλογές τους υπομένουμε, τους υπομένουν οι πολίτες.