Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του ΟΛΑ Κώστας Χατζημιχαήλ

Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης (ΟΛΑ) ο Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ.

Όπως αναφέρει σε κείμενό του, «εν μέσω καταστάσεων που συνιστούν τροχοπέδη για τη συνέχιση του εθνικά σημαντικού έργου του Οργανισμού και δεν συνάδουν με τη δική μου στάση ζωής, υπέβαλα, όπως μου ζητήθηκε και όπως είχα ενημερώσει αρμοδίως ότι θα πράξω, την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης».

Και συνεχίζει: «Υπηρέτησα με συνέπεια, αυταπάρνηση & αξιοπρέπεια το εθνικό συμφέρον στην πιο δυναμική περίοδο της 153χρονης ιστορίας του λιμένα Αλεξανδρούπολης, προτάσσοντας την ανάδειξη της περιοχής και τη δημιουργία σημαντικού γεωπολιτικού αποτυπώματος της Ελλάδος στην Ανατολική Ευρώπη. Νιώθω υπερήφανος, μεταξύ άλλων, για τον μετασχηματισμό επί των ημερών της προεδρίας μου του λιμένα Αλεξανδρούπολης σε διεθνές κόμβο στρατιωτικών logistics, καθιστώντας τον ζωτική στρατηγική υποδομή της διεθνούς ασφάλειας, καθώς και για την εκτίναξη των εμπορικών του δραστηριοτήτων».

«Αποχωρώ ανήσυχος για το μέλλον και προβληματισμένος για την εμπέδωση του μοναδικού στρατηγικού χαρακτήρα και ρόλου του λιμένα, αγωνία την οποία είχα έγκαιρα επικοινωνήσει» καταλήγει.