Ορεστιάδα στην Πρώτη Γραμμή: Μεγάλη προσέλευση και αισιοδοξία στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Μεγάλη η παρουσία του κόσμου, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη και της παράταξης Ορεστιάδα στην Πρώτη Γραμμή.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο δήμαρχος πραγματοποίησε έναν σύντομο χαιρετισμό και παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του, τους υποψήφιους και τις υποψήφιες του συνδυασμού.

Ο κ. Μαυρίδης έδωσε και το στίγμα που ακολουθεί η παράταξή του στον προεκλογικό αγώνα, μιλώντας για σεβασμό στους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών, κάτι που θα διασφαλίσει όσες συκοφαντίες και ψέματα αν υπάρχουν. Επίσης έδωσε το μήνυμα αλληλοσεβασμού και ενότητας όλων των πολιτών για τη διασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για την πόλη μας, λέγοντας ότι αυτό αποτελεί επιλογή τρόπου ζωής η Ορεστιάδα να είναι στην Πρώτη Γραμμή.

Ο Βασίλης Μαυρίδης, έκανε αναφορά και στο πως πρέπει να είναι ο δήμαρχος. «Κάποιοι ονειρεύονται τη θέση του δημάρχου, για να ξυπνάνε το πρωί και να σκέφτονται πιο κουστούμι να βάλουν και πως να μπορέσουν να τονώσουν και να τονίσουν το δικό τους χαρακτηριστικό» είπε χαρακτηριστικά. Δήμαρχος είναι αυτός που θα βάλει τις γαλότσες για να πάει στις πλημμύρες, στα χιόνια, κοντά σε κάθε ανήμπορο συνδημότη, που ο ίδιος και οι συνεργάτες του, επικοινωνούν απευθείας με τους δημότες, τόνισε ο δήμαρχος Ορεστιάδας.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη συγκαέντρωση του συνδυασμού «Ορεστιάδα στην Πρώτη Γραμμή».