Ο Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Β. Έβρου στο πλευρό των αγροτών και κτηνοτρόφων

Ο Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Β. Έβρου βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών και κτηνοτρόφων. Μέσω ανακοίνωσης δείχνει την συμπαράσταση του στις αγροτικές κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Β. Έβρου εκφράζει τη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων, που είναι ξανά στους δρόμους στήνοντας μπλόκα σε όλη τη χώρα.

Οι αγρότες παλεύουν για την επιβίωσή τους. Διώχνονται από τα χωράφια τους γιατί το εισόδημά τους συρρικνώνεται διαρκώς από το τεράστιο κόστος παραγωγής, τις υπέρογκες αυξήσεις στο ρεύμα, στα εφόδια, στα καύσιμα και ταυτόχρονα εξαναγκάζονται να πουλούν τον κόπο τους φθηνά, τα προϊόντα τους σε τιμές εξευτελιστικές.

Οι δίκαιες διεκδικήσεις τους δεν αφορούν μόνο τους αγρότες και κτηνοτρόφους, αλλά κι όλους εμάς.

Ποιον επαγγελματικό κλάδο ή πολίτη δεν επηρεάζουν οι υπέρογκες αυξήσεις στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, της βενζίνης και του πετρελαίου, ποιους δεν αφορά η ακρίβεια στα είδη πλατιάς κατανάλωσης, προϊόντα που με πολύ κόπο παράγουν οι αγρότες και τρεφόμαστε όλοι μας αγοράζοντας τα πανάκριβα από το σούπερ μάρκετ. Ποιους δεν αφορά η ενίσχυση των Κ.Υ και των νοσοκομείων του Έβρου.

Ο πρωτογενής τομέας και η αγροτική δραστηριότητα αποτελούν έναν από τους βασικούς πυλώνες για την τοπική μας και όχι μόνο οικονομία, επομένως πιστεύουμε ακράδαντα πως η κυβέρνηση οφείλει να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα και να στηρίξει τους παραγωγούς, προσφέροντας λύσεις, ώστε να μπορούν να εξασφαλίσουν τη συνέχιση της παραγωγής και των καλλιεργειών τους και το δικαίωμα να ζουν αξιοπρεπώς.

18/02/2022

Το ΔΣ

 Πρόεδρος: Σταυρίδης Απόστολος
Αντιπρόεδρος: Παπαχατζίδης Θεόδωρος
Γραμματέας: Ζαλουφλής Κωνσταντίνος
Ταμίας: Χαρούδη Μαρία
Μέλος: Μποζμπουάζης Δημήτριος