Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Δράση πρόληψης και ενημέρωσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης διοργανώνει, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 και ώρα από 08:30 έως 13:00, μια δράση πρόληψης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των γυναικών.

Η εν λόγω δράση θα λάβει χώρα στο Ιατρείο Οικογενειακού Προγραμματισμού των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων του Πανεπιστημιακoύ Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης (Π.Γ.Ν.Α.) και θα περιλαμβάνει προληπτική εξέταση τεστ Παπανικολάου (PAP TEST) καθώς και ενημέρωση των γυναικών για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Η διεξαγωγή της δράσης αυτής επιτυγχάνεται με τη συνεργασία της Πανεπιστημιακής Μαιευτικής / Γυναικολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Α., υπό τη Διεύθυνση του Καθηγητή Μαιευτικής / Γυναικολογίας ΔΠΘ Νικολάου Νικολέττου και του Γυναικολογικού Τμήματος Ε.Σ.Υ. του Π.Γ.Ν.Α. υπό τη Διεύθυνση του Δημητρίου Καραμανίδη, αποδεικνύοντας έμπρακτα τον σεβασμό του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης στη ΓΥΝΑΙΚΑ για τους αγώνες, την προσφορά της και την αφοσίωση της τόσο στην οικογένεια όσο και στην κοινωνία.