Νέοι διοικητές και ταξίαρχοι στις μονάδες του Έβρου

Συνεχίζονται οι κρίσεις και οι τοποθετήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας. Αλλαγές φρουράς λοιπόν, γαι τις στρατιωτικές μονάδες όλου του Έβρου μετά τις κρίσεις που διεξήχθαν την προηγούμενη εβδομάδα. Τοποθετούνται τα νέα στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων σύμφωνα με απόφαση του ΣΜΑΝ.

Νέος Διοικητής 16ης Μεραρχίας Διδυμοτείχου ο Υποστράτηγος Θ. Χατζηγεωργίου

Ω

Νέος Διοικητής της 16ης Μεραρχίας Πεζικού Διδυμοτείχου, αναλαμβάνει σύμφωνα με απόφαση του ΣΜΑΝ, ο Υποστράτηγος Θεόδωρος Χατζηγεωργίου.

Νέος Διοικητής της 12ης Μεραρχίας ο Υποστράτηγος Παναγιώτης Καβιδόπουλος

Νέος Διοικητής της 12ης Μεραρχίας Αλεξανδρούπολης, αναλαμβάνει με απόφαση του ΣΜΑΝ, ο μέχρι σήμερα Διευθυντής Επιτελικού Γραφείου του Αρχηγού ΓΕΣ, Υποστράτηγος Παναγιώτης Καβιδόπουλος.

Νέος Διοικητής της ΣΣΕ ο Υποστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος

Νέος Διοικητής της Σχολής Ευελπίδων, αναλαμβάνει σύμφωνα με απόφαση του ΣΜΑΝ, ο μέχρι σήμερα Διοικητής της 12ης Μεραρχίας Πεζικού στην Αλεξανδρούπολη, Υποστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος.


Ενώ τις Ταξιαρχίες του Έβρου θα στελεχώσουν οι:

Νέος Διοικητής της 3ης Ταξιαρχίας ”ΡΙΜΙΝΙ”, με έδρα την Καβύλη Ορεστιάδας, αναλαμβάνει με απόφαση του ΣΜΑΝ, ο Ταξίαρχος Ιωάννης Παναγιωτόπουλος.

Νέος Διοικητής της 30ης Ταξιαρχίας που βρίσκεται στο Λαγό Διδυμοτείχου, αναλαμβάνει μετά από απόφαση του ΣΜΑΝ, ο Ταξίαρχος Στάθης Κοκκινίδης.

Νέος Διοικητής της 7ης Ταξιαρχίας, στον Προβατώνα Σουφλίου αναλαμβάνει με απόφαση του ΣΜΑΝ, ο Ταξίαρχος Ιωάννης Παπουτσάκης.

Νέος Διοικητής της 31 Ταξιαρχίας Φερών στην Καβησσό, αναλαμβάνει με απόφαση του ΣΜΑΝ, ο Ταξίαρχος Σπύρος Σαλίβερος.