Νέα υπηρεσία για ραντεβού στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση κάθε ενδιαφερόμενου για ραντεβού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, τέθηκε σε λειτουργία την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 μία νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία κλεισίματος ραντεβού και μέσω Διαδικτύου.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί πλέον να κλείσει πρωινά και απογευματινά ραντεβού στο Νοσοκομείο και μέσω Διαδικτύου από την σελίδα του Νοσοκομείου www.pgna.gr ή από την σελίδα www.14500.gr

Εναλλακτικά, ο πολίτης μπορεί να κλείσει ραντεβού:

  • προσερχόμενος στο Νοσοκομείο,
  • καλώντας στους τηλεφωνικούς αριθμούς 25513-52461, 25513-52465 μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή, 8:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. ή
  • με κλήση, από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, στον αριθμό 14500, Δευτέρα – Κυριακή, 24 ώρες το 24ωρο.

Σε περίπτωση ακύρωσης ή μετάθεσης ραντεβού από το Νοσοκομείο, ο πολίτης που έχει κλείσει ραντεβού, ειδοποιείται αμέσως σχετικά, με δωρεάν μήνυμα που λαμβάνει στο τηλέφωνό του.

Επιπλέον, 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία του ραντεβού, ο πολίτης που έχει κλείσει ραντεβού, λαμβάνει δωρεάν μήνυμα υπενθύμισης στο τηλέφωνό του.

Οι χρεώσεις της υπηρεσίας ραντεβού 14500 είναι:

  • Από σταθερό τηλέφωνο: 0,83 Ευρώ ανά λεπτό
  • Από κινητό τηλέφωνο: 1,31 Ευρώ το πρώτο λεπτό και μετά ανά δευτερόλεπτο
  • Μέσω Διαδικτύου: 0,68 Ευρώ ανά ραντεβού/γραπτό μήνυμα (SMS)

συμπεριλαμβανομένων ΦΠΑ και Τελών Τηλεφωνίας.

Όπως δήλωσε ο Διοικητής του Π.Γ. Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Ρούφος «με την αναβάθμιση της υπηρεσίας ραντεβού, προσβλέπουμε στη βελτίωση της εμπειρίας του πολίτη κατά την αλληλεπίδρασή του με το Νοσοκομείο μας, στη βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων ραντεβού στο Νοσοκομείο και στη μείωση του κόστους και του χρόνου εξυπηρέτησης του πολίτη».