Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Περιφερειακό Ιατρείο της N.Βύσσας

Σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 28 Νοέμβρη και ώρα 12:00 στην κεντρική πλατεία της Ν. Βύσσας προχωρούν οι σύλλογοι της τοπικής κοινότητας αναφορικά με το ζήτημα της αναστολής του Περιφερειακού Ιατρείου. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, οι σύλλογοι της Ν. Βύσσας και η τοπική κοινωνία διαφωνούν με την λύση που πρότεινε ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας και ζητούν καθημερινή λειτουργεία του Ιατρείου.

«Αυτό δεν είναι λειτουργία του Ιατρείου, αλλά κοροϊδία» αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση τους οι Σύλλογοι της Ν.Βύσσας.

Αναλυτικά:

Οι παρακάτω Σύλλογοι της Ν. Βύσσας, που υπογράφουμε το παρόν Δελτίο Τύπου,  παίρνουμε την υπόθεση  της καθημερινής λειτουργίας του  Ιατρείου  στα χέρια μας  και  καλούμε  όλους τους συγχωριανούς μας σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Την Κυριακή 28 Νοέμβρη και ώρα 12 το μεσημέρι  στην κεντρική πλατεία της Ν. Βύσσας   με το αίτημα: 

  • ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ  ΠΕΡΙΦΑΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ Ν. ΒΥΣΣΑΣ
  • ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ

Διαφωνούμε με την λύση που πρότεινε  ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφ/ρειας «να επισκέπτεται  ο/η γιατρός το Ιατρείο 4 με 5 μέρες  το μήνα». Αυτό δεν είναι λειτουργία του Ιατρείου,  αλλά κοροϊδία.

Διεκδικούμε  να λειτουργεί το Ιατρείο μας καθημερινά με το απαραίτητο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό και κατάλληλα εξοπλισμένο.

Οι φορείς

Αγροτικός Σύλλογος Ν. Βύσσας

Σύλλογος Γυναικών Ν. Βύσσας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Βύσσας

Η Εθελοντική Ομάδα Ν. Βύσσας

Μ.Γ.Σ   «ΑΚΡΙΤΑΣ» Ν. Βύσσας