Μια ξεχωριστή Γιορτή Μητέρας στα Πεύκα από τον Σύλλογο Κυρίων & Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας «ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ»

Την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 στον πευκώνα της πόλης οι φίλες και τα μέλη του Συλλόγου Κυρίων & Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας «ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ» γιόρτασαν την ημέρα αφιερωμένη στη Μητέρα.


Πάνω από δυο χρόνια από τη τελευταία εκδήλωση του συλλόγου, δυο δύσκολων και διαφορετικών χρόνων, η συμμετοχή των κυριών και δεσποινίδων ήταν τεράστια και συγκινητική. Με την ευκαιρία της πρώτης επίσημης γιορτής χωρίς υγειονομικούς περιορισμούς, η πρόεδρος του Δ.Σ. κα. Ιωαννίδου Νικόλ παρουσίασε τις κυρίες του νέου Δ.Σ. μετά τις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, τόνισε πως παρόλη την αποχή από τις εκδηλώσεις , τόσο το προηγούμενο συμβούλιο όσο και το νέο, δεν σταμάτησε να προσφέρει και να συμπαραστέκεται στο συνάνθρωπο, δίνοντας έμφαση στο κύριο λόγο ύπαρξης του μοναδικού φιλανθρωπικού εθελοντικού συλλόγου της Ορεστιάδας.


Στην εκδήλωση για τη γιορτή της Μητέρας παραβρέθηκαν η επίτιμη πρόεδρος του Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας «ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ» κα. Μαυρίδου Ουρανία, η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ κα. Γκαρά Νατάσα, η πρόεδρος κα. Σαμαρά Λένα και το Δ.Σ. του Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης.
Θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία ΑΡΩΜΑ ΕΒΡΟΥ, στο Δ.Σ. της εταιρείας και ιδιαίτερα στον πρόεδρο κ. Μαζαράκη Βασίλη και στον Διευθύνων Σύμβουλο κ. Μουταφίδη Χρήστο, που παρουσίασαν τα προϊόντα τους και δώρισαν σε όλες τις κυρίες ένα μπουκαλάκι ανθόνερο λεβάντας. Επίσης, θερμές ευχαριστίες στη ψυχολόγο – οικογενειακή θεραπεύτρια κα. Γιαντσίδου Βίκη, η οποία μίλησε για το ρόλο της μητέρας στις σύγχρονες προκλήσεις.


Το συγκρότημα UNDER/COVER με την κα. Ελενη Μιτακιδου, τον κ.Κώστα Χατζηγιαννάκη και τον κ.Μπάμπη Μαργαριτίδη πλαισίωσε μουσικά την εκδήλωση με επιτυχίες όπως δεν έχουν ξαναπαιχτεί.


Το Δ.Σ. του Συλλογου Κυριών & Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας «ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ» ευχαριστεί τα μέλη του που ανταποκρίνονται θετικά σε κάθε κάλεσμα κι εύχεται Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλες τις μητέρες.