Μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Ορεστιάδα για τα Τέμπη 

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ασύλληπτη τραγωδία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και σε όλη τη χώρα έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια με βασικό σύνθημα «Δεν έχω οξυγόνο» και αίτημα να αποδοθεί δικαιοσύνη στη μνήμη των 57 θυμάτων.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας, ενώνοντας τις φωνές και ζητώντας ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών.

Πλήθος μαθητών, φοιτητών, εκπ[αιδευτικών, πολιτών, εργαζομένων, επαγγελματιών, φορέων και συλλόγων όπως είχαν δηλώσει βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία που για πρώτη φορά γέμισε ασφικτικά. Σε συγκινητικό κλίμα, το βήμα πήραν πολλοί φορείς καθώς και μαθητές – φοιτητές που κατά χειροκροτήθηκαν απο το πλήθος με τους λόγους τους.

Τα καταστήματα της πόλης έκλεισαν και οι δρόμοι γέμισαν από κόσμο που όπως και σε όλες τις συγκεντρώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό ζήτησαν ΔΙΚΑΙΩΣΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΟΞΥΓΟΝΟ

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η δυναμική παρουσία των αγροτών, οι οποίοι συμμετείχαν μαζικά με τα τρακτέρ τους, σχηματίζοντας πομπή διαμαρτυρίας.

Στη συνέχεια τστη σκηνή βρέθηκε ο δικός μας Παναγιώτης Δόβρης, ο οποίος εμήνευσε ένα δικό του τραγούδι καθώς και το τραγουδι του Φοίβου Δεληβοριά αφιερώμενο σε όλες αυτές τις ψυχές που χάθηκαν.

Έπειτα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και ακολούθησε πορεία στο σταθμό Ορεστιάδας, ως ένδειξη συμπαράστασης στους συγγενείς των θυμάτων.