Με Ανδραβίζο τελικά στην Pre League ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ο Γιώργος Ανδραβίζος είναι ο προπονητής με τον οποίο θα πορευθεί τελικά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην Pre League.

Μετά και την συνάντηση της προηγούμενης Τρίτης της διοίκησης Ερασιτέχνη με τους παίκτες της ομάδας βόλεϊ, συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές η ομάδα να λάβει μέρος στην Pre League, έπειτα από σχετικές εγγυήσεις που παρουσιάστηκαν από την διοίκηση, με εξωδιοικητικό παράγοντα να ενισχύει οικονομικά την προσπάθεια αυτή, καθώς και με χορηγούς από την Αλεξανδρούπολη αλλά και εκτός πόλης, μετά από κινήσεις που έκανε η διοίκηση της προηγούμενες μέρες.

Μετά και την εξέλιξη αυτή έγινε επίσης γνωστό ότι ο Ανδραβίζος, ο κόουτς που ανέβασε την ομάδα στην κατηγορία, θα καθίσει και φέτος στον πάγκο παρά τα όσα προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα, κατά το οποίο οι παίκτες προπονούνταν με τον Ηλία Κρεούζη.

Αναφορικά με την πρεμιέρα του Εθνικού απέναντι στον ΟΦΗ το Σάββατο 4/11, αυτή αναβάλλεται καθώς οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να βρουν αεροπορικά εισιτήρια για να μεταβούν στην Αλεξανδρούπολη, γι’ αυτό και η αναμέτρηση λείπει από το πρόγραμμα και τους ορισμούς διαιτητών που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ. Το ματς με τον ΟΦΗ μάλιστα ορίστηκε εκ νέου να διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου. Έτσι η πρεμιέρα του Εθνικού θα γίνει κόντρα στον Πανερυθραϊκό το Σάββατο 11/11.

Τέλος, αναφορικά με το ρόστερ, ο Εθνικός κατεβαίνει με ένα σύνολο καθαρά εβρίτικο, με παιδιά από τα σπλάχνα του, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν και πέρυσι στην ομάδα, ενώ προστέθηκαν σε αυτούς οι Λάμπρος Χατζίδης και Μάριος Παπάζογλου.

Πηγή: sportsaddict.gr