Με 3 νέους αγροτικούς γιατρούς ενισχύεται το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης

Με τρεις νέους αγροτικούς γιατρούς στο δυναμικό του πρόκειται να ενισχυθεί το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης. Επιπλέον, ο δήμαρχος του νησιού ανακοίνωσε ότι το Κέντρο Υγείας θα μεταφερθεί προσωρινά από το Περιφερειακό Ιατρείο σε ενοικιαζόμενο ακίνητο της Καμαριώτισσας λόγω εργασιών ανακατασκευής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

΄΄Το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άφιξη τριών (3) νέων αγροτικών ιατρών που θα ενσωματωθούν στο δυναμικό του.

Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης για την αμέριστη υποστήριξη της στο έργο μας και ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στους νέους αγροτικούς ιατρούς μας.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κ. Γαλατούμος ανακοίνωσε παράλληλα ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα μετακομίσει το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης από το Περιφερειακό Ιατρείο σε προσωρινά ενοικιαζόμενο ακίνητο της Καμαριώτισσας με κύριο στόχο να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες ανακατασκευής, οι οποίες έχουν καθυστερήσει, του υφιστάμενου κτιρίου του Κέντρου Υγείας στη Χώρα της Σαμοθράκης΄΄.