Μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου25ης Μαρτίου στην Ορεστιάδα

Εντυπωσιακή ήταν η μεγάλη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Ορεστιάδα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου! Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν το κέντρο της πόλης και με σύμμαχο τον καιρό, που τελικά δεν ήταν βροχερός παρακολούθησαν την παρέλαση και χειροκρότησαν όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν σκορπώντας ρίγη συγκίνησης και υπερηφάνειας.
Μαθητές των σχολείων, φοιτητές, πολιτιστικοί σύλλογοι, πρόσκοποι, αστυνομία και στρατός έστειλαν με τον πιο δυνατό τρόπο το μήνυμα, πως η Ελλάδα θα είναι πάντα ελεύθερη με τα ιδανικά της και τις αξίες της, αλλά και των αγώνων του ελληνικού λαού.


Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου παρευρέθει ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος σαν εκπρόσωπος του Ευρωκοινοβουλίου. Ο κ. Κυμπουρόπουλο παρέστει στη δοξολογία στον Ι.Ν. Αγ. Θεοδώρων αλλά και στην κατάθεση στεφάνων.


Επίσης, στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν ο δήμαρχος Ορεστιάδας, αντιδήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχες, βουλευτές του νομού μας, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων, εκπρόσωποι του στρατού και της αστυνομίας.