ΚΕΘΕΑ: Στροφή στην κάνναβη και την κοκαΐνη – Eπιβάρυνση της ψυχικής υγείας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 2023 ο Δήμος Αλεξανδρούπολης με το Τμήμα Παιδείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Αθλητισμού, σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων των Σχολείων του Δήμου, διοργανώνει με το Συμβουλευτικό Κέντρο Θράκης & το Πολυδύναμο Κέντρο Μακεδονίας Θράκης ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ Τρίωρη Εκπαιδευτική Βιωματική Συνάντηση με θέμα: «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ» και θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 με ώρα έναρξης 18:00 έως 21:00.

Εισηγητές του Σεμιναρίου θα είναι οι:

  • Αντώνης Ραφτόπουλος Αν.Υπεύθυνος ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ
  • Ευριπίδης Χαλκιάς Υπεύθυνος Συμβουλευτικού Κέντρου Θράκης & Πολυδύναμου Κέντρου ΑΜΘ ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ

Το σεμινάριο υλοποιείται στο πλαίσιο της αρμοδιότητας του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Αλεξανδρούπολης που αφορά στην εποπτεία -συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών του Δήμου, αλλά και στην εφαρμογή πολιτικών, προγραμμάτων και δράσεων προς υποστήριξη των μαθητών της πρωτοβάθμιας/δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των οικογενειών τους και κατ΄ επέκταση της ευρύτερης κοινότητας.

Με τη δική σας συμμετοχή ευελπιστούμε σε μια ακόμη επιτυχημένη εκπαιδευτική δράση που θα μας φέρει κοντά σε λύσεις και θα μας κρατήσει ενημερωμένους και συντονισμένους με το καυτό κοινωνικό ζήτημα των Ναρκωτικών.

Δηλώστε συμμετοχή για το Σεμινάριο στο τηλ. 2551089690 Γραμματεία Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης [email protected] και στο κιν.6948484668 Καίτη Μακρή.

Ο αριθμός των γονέων που θα απαρτίσουν την ομάδα του Workshop δεν θα υπερβαίνει τους 50, έτσι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ενώ θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας και μία ημέρα πριν.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.