Καταγγελία του Σωματείου Ιδ. Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης για τις απλήρωτες συμβασιούχες σχολικές καθαρίστριες

Για ακόμα μία φορά απλήρωτες για δύο μήνες και βλέπουμε, οι 115 συμβασιούχες σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Αλεξανδρούπολης που συνεχίζουν να βρίσκονται στα πόστα τους και να ανταπεξέρχονται στην σημαντική και απαιτητική τους δουλειά “τρώγοντας” υποσχέσεις.

Μπαλάκι γίνονται εδώ και χρόνια από όλες τις δημοτικές αρχές ενώ καλύπτουν μία πολύ σημαντική ανάγκη και αντί να συζητιέται η μονιμοποίησή τους και η πρόσληψη επιπλέον καθαριστριών, αυτές συνεχίζουν να δουλεύουν ως έχει και απλήρωτες.

Είναι μία κατάσταση που χρονίζει ενώ είναι γνωστό το θέμα και πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να πληρωθούν άμεσα! Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης – Φερών – Σουφλίου “Η ΕΝΟΤΗΤΑ” θα ασκήσει πίεση προς κάθε κατεύθυνση για να δικαιωθούν οι συναδέλφισσες.

Ωστόσο η λύση βρίσκεται μόνο μέσα από τον οργανωμένο συλλογικό αγώνα μαζί και με αλλά σωματεία της πόλης, κόντρα στην εργοδοσία και σε αυτούς που φροντίζουν πάντα να κατευνάζουν τις αντιδράσεις των εργαζόμενων!

Καλούμε τις εργαζόμενες να συμμετέχουν την Παρασκευή 3 Νοέμβριου στις 7:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο στην Αλεξανδρούπολη, στη σύσκεψη που διοργανώνουν εργατικά σωματεία και σύλλογοι, για να συζητήσουμε εκτός των άλλων και τις διεκδικήσεις για καταβολή των δεδουλευμένων τους, αυξήσεις στους μισθούς, μόνιμη και σταθερή εργασία, μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλείας.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΦΕΡΩΝ – ΣΟΥΦΛΙΟΥ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»