Κάλεσμα συμμετοχής για παιδιά και ενήλικες στο Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ για τη νέα σεζόν 2020-2021

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τα παιδικά θεατρικά εργαστήρια που και φέτος θα λειτουργήσουν στο ΔΙΟΝΥΣΟ, τηρώντας βεβαίως τα προβλεπόμενα μέτρα για την ασφάλεια όλων από τον covid_19.

Αναμένονται, παράλληλα, οι αναλυτικές οδηγίες από την Πολιτεία για τον τρόπο λειτουργίας των θεάτρων (σημειώνεται ότι ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οδηγίες για τη λειτουργία των χειμερινών αιθουσών θεάτρου και κινηματογράφου).

Ωστόσο, όπως κάθε χρόνο, θα λειτουργήσουν τμήματα για

– παιδιά από 4 ετών
– παιδιά δημοτικού σχολείου και
– εφηβικές ομάδες Γυμνασίου και Λυκείου

Η πρώτη συνάντηση όλων των παιδικών και εφηβικών τμημάτων προγραμματίζεται να γίνει, εκτός απροόπτου, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα των μαθημάτων και να γίνει η ενημέρωση γονέων και παιδιών για τον τρόπο που φέτος θα λειτουργήσουν τα τμήματα, υπό τις ιδιαίτερες συνθήκες εξ αιτίας της υγειονομικής κρίσης.

Κάλεσμα ενηλίκων
Ξεκίνησαν οι συναντήσεις για τις παραστάσεις της νέας σεζόν

Το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ απευθύνει κάλεσμα προς όσους ενήλικες επιθυμούν να ενταχθούν στην Ομάδα, είτε για να εκφραστούν επί σκηνής ως ηθοποιοί, είτε για τις υποστηρικτικές ομάδες εκτός σκηνής.

Η πρώτη συνάντηση παλιών και νέων μελών έγινε την περασμένη Κυριακή 13/9, ωστόσο η πρόσκληση για τις ομάδες ενηλίκων είναι ανοιχτή, προς κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξαρτήτως θεατρικής εμπειρίας, ικανοτήτων ή… ταλέντου.
Αρκεί η αγάπη για το θέατρο, το μεράκι, το ομαδικό πνεύμα και η συνεργατικότητα.
Προς το παρόν έχουν προγραμματιστεί οι επόμενες συναντήσεις για τα νέα έργα:

– της Κεντρικής Σκηνής:
Δευτέρα 21/9 στις 19:00

– Εναλλακτικής Σκηνής:
Τετάρτη 23/9 στις 17:00 και

– Παιδικής Σκηνής:
Τετάρτη 23/9 στις 19:00,

ενώ αναμένεται και η έναρξη του Εργαστηρίου Αρχαίου Δράματος με τον κ. Αντώνη Θεοδωρακόπουλο (Πέμπτη 12/11 στις 20:00).

Σημειώνεται ότι στις συναντήσεις είναι απαραίτητη η χρήση προστατευτικής μάσκας.

Οι εγγραφές στα παιδικά θεατρικά εργαστήρια και δηλώσεις συμμετοχής στις ομάδες ενηλίκων, γίνονται τηλεφωνικά στο 2552028280.