«Ημέρα Καριέρας» στη Σχολή Γεωπονίας και Δασολογίας του τμήματος ΔΠΘ Ορεστιάδας

Στο πλαίσιο της πράξης «Υποστήριξη δράσεων στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την αξιοποίηση της ερευνητικής δραστηριότητας και των νέων προϊόντων και υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο ΔΠΘ», το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δ.Π.Θ., σας προσκαλούν στην εκδήλωση με τίτλο Ημέρα Καριέρας ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ & ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ Δ.Π.Θ. 2023 που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 στις 10.00, στο Αμφιθέατρο «Ζαφείρης Άμπας» στην Ορεστιάδα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να δημιουργηθεί μία γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των νέων που αναζητούν εργασία και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της γεωπονίας, των τροφίμων και της δασολογίας.

Με τη συμμετοχή αναγνωρισμένων επιχειρήσεων που αναζητούν συνεργάτες για να ενισχύσουν το δυναμικό τους, η εκδήλωση αναμένεται να προσφέρει μια ευκαιρία διασύνδεσης των φοιτητών μας με την αγορά εργασίας, μέσα σε έναν οικείο χώρο γι’ αυτούς, όπως είναι ο χώρος του πανεπιστημίου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να:

• Παρουσιάσουν το βιογραφικό τους και να επικοινωνήσουν άμεσα με τους εκπροσώπους των εταιριών. • Ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν για τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς εργασίας.

• Διευρύνουν το δίκτυο των επαγγελματικών τους σχέσεων.

Μη χάσετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στις μοναδικές αυτές εκδηλώσεις του ΔΠΘ και να ενισχύσετε το μέλλον της επαγγελματικής σας καριέρας.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε! Οι υπεύθυνες της διοργάνωσης, Μαλαματή Παπακώστα, Αναπλ. Καθηγήτρια Ιωάννα Μαντζουράνη, Επίκ. Καθηγήτρια