«Η Παράξενη Παρέα του Ορφέα» ταξιδεύει στο Σουφλί

Το παραμύθι του δημοσιογράφου Βασίλη Κάργα,  «Η Παράξενη Παρέα του Ορφέα», που κυκλοφορεί  από τον Εκδοτικό Οργανισμό ΛΙΒΑΝΗ,  θα παρουσιασθεί στο Σουφλί (Ξενοδοχείο  Το Κουκούλι), το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και ώρα 5.30 το απόγευμα.

Οι ήρωες του παραμυθιού, εικονογραφημένοι από την Παναγιώτα Καρτσακάλη, προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε ένα ταξίδι µε το λεωφορείο της φιλίας  με σταθμούς αυτούς της τέχνης, της μουσικής, της συντροφικότητας και της αποδοχής της διαφορετικότητας.

Η ηθοποιός Μαρία Παπαδοπούλου θα αφηγηθεί το παραµύθι με διαδραστικό τρόπο, ενώ θα ακολουθήσει θεατρικό παιχνίδι βασισμένο στους ήρωες του βιβλίου.

Συμμετέχει η παιδική χορωδία του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Σουφλίου ΕΝ ΛΕΥΚΩ.

Το βιβλίο:

Mια απρόβλεπτη και παράξενη παρέα ζώων ξεκινά   ένα μακρύ ταξίδι, για να συναντήσει στη Θράκη τον μυθικό Ορφέα στο παραμύθι του  δημοσιογράφου Βασίλη Κάργα, «Η παράξενη παρέα του Ορφέα», που κυκλοφορεί από τον Εκδοτικό Οίκο Α.Α. ΛΙΒΑΝΗ.

Ένα καγκουρό που δεν έλεγε το ρο, μια καμήλα που μασούσε μόνο μήλα, ένα τζιτζίκι που τρελαινόταν για τζατζίκι, μια αρκούδα συγγραφέας,  ένα πελαργός  αργός, ένα παπαγάλος  Γάλλος, ένας  κροκόδειλος  δειλός, ένας  γάτος  καλλιτέχνης, μια χελώνα με μπικίνι, ένας ουρακοτάγκος που χόρευε τάνγκο, ένας  σκαντζόχοιρος  με τζελ.

Ο Ορφέας  με τη λύρα και τη μουσική του τα σαγηνεύει  και τους αλλάζει τη ζωή.

Ένα  έμμετρο παραμύθι, για τη δύναμη της μουσικής, για τις αξίες της φιλίας και της συντροφικότητας  και για την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Μια σύγχρονη, παιδική, «Κιβωτός του Νώε».

Ονειρική η εικονογράφηση της Παναγιώτας Καρτσακάλη, που τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο εικονογράφησης  παιδικού βιβλίου από την κριτική επιτροπή των Βραβείων Βιβλίου Public.

INFO:

Ξενοδοχείο «Το Κουκούλι» (Ολόρου & Δ. Μόκαλη, έναντι Δημαρχείου Σουφλίου, τηλ. 25540-22400, www.koukoulihotel.gr)

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 5.30 το απόγευμα

Διοργάνωση:  Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Σουφλίου ΕΝ ΛΕΥΚΩ

Ξενοδοχείο ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ

Φιλοζωικός Σύλλογος Σουφλίου-Τυχερού-Ορφέα  «νοιαΖΩμΑι»

Εκδοτικός Οργανισμός Α.Α. ΛΙΒΑΝΗ

Χορηγός: ΕΒΡΟΠΑΡΚΟ-Ζωολογικό Πάρκο –Πολυχώρος αναψυχής (Μάνδρα-Σουφλίου)

Τηλέφωνο: 2554081500  Κινητό: 6978305600