Η Μαρία Τσομπανίδου νέα δημοτική σύμβουλος από το «Είναι στο Χέρι μας» – Παραιτήθηκε τελικά ο Δημήτρης Τσάμογλου από δημοτικός σύμβουλος

Παραιτήθηκε τελικά από τη θέση του δημοτικού συμβούλου ο Δημήτρης Τσάμογλου, ανταποκρινόμενος στην «απαίτηση» της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών «Είναι στο Χέρι μας». Ο κ. Τσάμογλου είχε γνωστοποιήσει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου την περασμένη εβδομάδα ότι ανεξαρτητοποιείται, αφού προσχώρησε σε νέο συνδυασμό, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της παράταξης «Είναι το Χέρι μας» καθώς εξακολουθούσε να κρατάει την έδρα της στο δημοτικό συμβούλιο. Για το θέμα μάλιστα η Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου με αυστηρούς χαρακτηρισμούς απέναντι στον κ. Τσάμογλου, τον οποίο καλούσε να παραιτηθεί προκειμένου να καλυφθεί η έδρα από άλλο μέλος της Κίνησης.

Εν τέλει χθες έγινε η γνωστή η παραίτηση του Δημήτρη Τσάμογλου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και τη θέση του πλέον, από την πλευρά της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών «Είναι στο χέρι μας» καταλαμβάνει η Μαρία Τσομπανίδου.