«Η μαμά έχει καρκίνο» του Θανάση Τσολάκη παρουσιάζεται στην Αλεξανδρούπολη

Το βιβλίο του δημοσιογράφου Θανάση Τσολάκη “Η μαμά έχει καρκίνο” παρουσιάζεται την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στις 18:30 στο Πάρκο Προσκόπων στην Αλεξανδρούπολη.

Οι Εκδόσεις Πηγή, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Έβρου «ΣυνεχίΖΩ», το Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης – Φωτεινή Σκαρλακίδου και ο συγγραφέας Θανάσης Τσολάκης σας προσκαλούν στην παρουσίαση της νουβέλας “Η μαμά έχει καρκίνο”.

Θα μιλήσουν: Γιώργος Πισσάκας, Αντιπρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, Αναστασία Σπυρίδου – Πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Έβρου ΣυνεχίΖΩ και ο συγγραφέας.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Σίσσυ Βουγιούκα, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν η Σίσσυ Βουγιούκα και ο Δήμος Γκαϊτατζόπουλος. Στο μουσικό μέρος της εκδήλωσης ο σαξοφωνίστας Κώστας Κάλλιας, ο οποίος συμμετέχει αφιλοκερδώς. Την εκδήλωση στηρίζει ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Παλαγίας “ο Μέγας Αλέξανδρος”.

Όλα τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου προσφέρονται στον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Έβρου “Συνεχίζω”.

Ο Θανάσης Τσολάκης μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του μοιράζεται την προσωπική του ιστορία ως φροντιστής της καρκινοπαθούς μητέρας του από την ημέρα της διάγνωσης μέχρι το τέλος της, περιγράφοντας αυτό το ταξίδι που αφορά πολλούς και πολλές και προσπαθώντας να φωτίσει και την πλευρά του φροντιστή του πάσχοντα ανθρώπου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα προστασίας από τον COVID-19 και η είσοδος θα επιτρέπεται μόνον σε εμβολιασμένους/ες ή κατόχους πιστοποιητικού νόσησης. Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης υπάρχει η δυνατότητα κρατήσεων στο τηλέφωνο: 2551037677