Η μάχη με τα κουνούπια συνεχίζεται

Ψεκασμοί σήμερα και αύριο σε Τυχερό και Σουφλί

Στo πλαίσιο της σύμβασης καταπολέμησης των κουνουπιών που διενεργεί η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σας ενημερώνουμε ότι θα διενεργηθεί επίγειος ψεκασμός ακμαιοκτονίας υπέρμικρου όγκου (ULV), για την καταπολέμηση των κουνουπιών,

A) την ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019: Πεδίο Εφαρμογής-περιοχές: Στο αγροτικό και περιαστικό περιβάλλον της πόλης του ΤΥΧΕΡΟΥ του Δήμου Σουφλίου της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.
Β) την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019: Πεδίο Εφαρμογής-περιοχές: Στο αγροτικό και περιαστικό περιβάλλον της πόλης του ΣΟΥΦΛΙΟΥ του Δήμου Σουφλίου της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Ώρα εκτέλεσης ψεκασμών: 20:00 – 23:00
Προφυλάξεις: παρακαλούμε να μην κυκλοφορούν στο ανωτέρω φυσικό περιβάλλον των παραπάνω περιοχών, άνθρωποι και ζώα κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης του ψεκασμού.

Η εφαρμογή δεν θα γίνει σε κατοικημένες περιοχές, ωστόσο κατά την εκτέλεση του ψεκασμού στις περιοχές εφαρμογής ενδέχεται το όχημα που τον εκτελεί να διέλθει κοντά από κατοικημένες περιοχές, χωρίς αυτό να εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία γιατί η εκτέλεση θα γίνεται μόνο στα όρια αποστάσεων που δίνονται στις οδηγίες της μεθόδου.