Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Σουφλίου χάρισε δώρα στους μαθητές εν όψει Χριστουγέννων

Σε μία ξεχωριστή δράση συμμετείχε η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Σουφλίου η οποία περιλάμβανε την επίσκεψη στο Γυμνάσιο και Λύκειο Σουφλίου για να μοιράσει ένα συμβολικό δωράκι στο μέλλον κάθε τόπου δηλαδή στα παιδιά του.

Θέλοντας να τα καλέσει να φορέσουν το σκουφάκι και να μπουν και αυτά στο Παρεάκι όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το φετινό μήνυμα του συλλόγου και να δώσουν με τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα τους μια νότα αισιοδοξίας στην πεσμένη ψυχολογία των επαγγελματιών και πολιτών του τόπου μας από τις συνέπειες της πανδημίας.

Η κίνηση αυτή είναι η πρώτη κίνηση σε μία σειρά από κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν από την Ένωση Επαγγελματιών έτσι ώστε να αφυπνιστούν τα παιδιά και να γίνουν ενεργοί πολίτες στον τόπο τους! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε περιμένουμε από τη νέα γενιά να απολαύσει τις σχολικές χρονιές που της απομένουν, στην συνέχεια να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει μακριά παίρνοντας εμπειρίες και γνώση και εν τέλει να επιστρέψει στο Σουφλί και να βοηθήσει έτσι ώστε αυτός ο μοναδικός τόπος να μην σβήσει αλλά αντιθέτως να ανθίσει!