Η Ένωση Αστυνομικών Ορεστιάδας διαμαρτύρεται για τις μεταθέσεις των στελεχών της Δ.Α. Ορεστιάδας

Χωλαίνει η Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού

Ανακοίνωση εξέδωσε η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας, με επιστολή προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, τον υπουργό Προστασίας του πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και τον αρχηγό της αστυνομίας Κώστα Σκούμα, στην οποία διαμαρτύρονται για τις μηδενικές μεταθέσεις αστυνομικών στον Έβρο, έναν νομό που δοκιμάζεται χωρίς με τις μεταναστευτικές ροές να αυξάνονται και οι ελλείψεις του τμήματος να είναι πολλές.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η εγκατάλειψη στο «έλεος του Θεού» των Αστυνομικών Υπηρεσιών συνεχίζεται ολοένα και με μεγαλύτερη επιτυχία. Το απόλυτο…ΜΗΔΕΝ! Πλήρης απαξίωση όχι μόνο στο πρόσωπο του αστυνομικού αλλά και στον κώδικα μεταθέσεων.

Οι παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας και των Πρωτοβάθμιων Οργανώσεων προς την πολιτική και φυσική Ηγεσία για την Ενίσχυση των Υπηρεσιών με ανθρώπινο δυναμικό έπεσαν στο κενό.

Η ενίσχυση των Υπηρεσιών έστω με ελάχιστες θέσεις θα ανακούφιζε στοιχειωδώς και τους συναδέλφους που αναμένουν καρτερικά μια μετάθεσή τους στον τόπο τους, στο σπίτι τους, στις οικογένειές τους που εσείς στερείτε με το «έτσι θέλω» και θα αναγνώριζε ότι η Ηγεσία δεν τους έχει εγκαταλείψει. Δυστυχώς όμως ήρθε η μεγάλη απογοήτευση.

Ξεχνάτε πως, η διεύθυνσή μας και προπάντων το προσωπικό της έχει δείξει περίτρανα της στάση της στο τεράστιο πρόβλημα με το μεταναστευτικό. Και το δυναμικό…; ΕΛΑΧΙΣΤΟ, γι’ αυτό που καθημερινά καλείται να ανταπεξέλθει. Ξεχνάτε, δυστυχώς, ποιοι «κράτησαν» τα σύνορα! Οι αστυνομικοί! Οι αστυνομικοί όλης της χώρας που πάλεψαν μερόνυχτα για να είναι η πολιτική και φυσική Ηγεσία ακμαία.

Φτάνει πια η απαξίωσή σας! Δέιξ’ τε το ευχαριστώ σας έμπρακτα!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ…ΜΗΔΕΝΙΚΑ