Η ανακοίνωση της εταιρείας για το θανατηφόρο δυστύχημα στα Λατομεία Μάκρης

Ανακοίνωση της εταιρίας ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΜΑΚΡΗΣ Α.Ε. σχετικά με το θανατηφόρο δυστύχημα στο χώρο του λατομείου την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου.

Ανακοίνωση σχετικά με το τραγικό δυστύχημα στο χώρο των Λατομείων της Μάκρης στην Αλεξανδρούπολη, όπου την Τετάρτη 19 Οκωβρίου ένας 52χρονος εργαζόμενος έχασε τη ζωή του, εξέδωσε η εταιρεία ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΜΑΚΡΗΣ Α.Ε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Εταιρία μας εκφράζει την οδύνη και τα συλλυπητήριά της για το τραγικό συμβάν, του θανάτου του εργαζομένου μας Παπατσικουράκη Θεόδωρου, στις 19-10-2022, τον οποίο θεωρούσαμε μέλος της οικογένειάς μας, όπως θεωρούμε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας μας. Έμπρακτα θα σταθούμε στο πλευρό της δικής του οικογένειας που άφησε πίσω του.

Η εταιρεία μας λειτουργεί πάντα σεβόμενη τους νόμους και τους κανόνες της εργατικής νομοθεσίας, με σεβασμό στα δικαιώματα των εργαζομένων, στις συνθήκες της εργασίας τους και στην αξιοπρέπειά τους.

Συνεργαζόμαστε με τις αρμόδιες αρχές για την διευκρίνιση των συνθηκών του δυστυχήματος και αναμένουμε το πόρισμα των αρμόδιων αρχών.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΜΑΚΡΗΣ Α.Ε.