Για δεύτερη χρονιά οι «Μοναδικές Γεύσεις της ΑΜΘ» ταξιδεύουν στην καρδιά της Αθήνας

Μετά την μεγάλη επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, τα έξι Επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, μέσω του συλλογικού τους Οργάνου (Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ΑΜΘ [ΠΕΣΥ]), διοργανώνουν την 2η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με τον τίτλο «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη», στην καρδιά της μεγαλύτερης αγοράς της χώρας μας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα.

Η φετινή έκθεση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από Τετάρτη 10 έως Σάββατο13 Απριλίου 2024.

Στόχος της Έκθεσης είναι αφενός η ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων, η προβολή τους στην πρωτεύουσα, αλλά κυρίως η δυνατότητα που θα έχουν οι παραγωγοί να κάνουν πωλήσεις τα προϊόντα τους σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας (από το Μετρό Συντάγματος διέρχονται καθημερινά περίπου 1 εκ άτομα).

Με ανακοίνωσή του, το Επιμελητήριο καλεί όσους παραγωγούς τροφίμων και ποτών δραστηριοποιούνται εντός της περιοχής εμβέλειας του, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην Έκθεση, στην οποία θα υπάρχει δυνατότητα πώλησης προϊόντων με αυστηρή προϋπόθεση την έκδοση παραστατικών από τον εκάστοτε πωλητή.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να λάβουν υπόψη τους ότι η συμμετοχή τους προϋποθέτει την φυσική τους παρουσία (ή κάποιου εκπροσώπου τους), ώστε να γίνεται η πώληση.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην έκθεση και η μεταφορά των προϊόντων είναι δωρεάν, ωστόσο αν κάποιος/α παραγωγός επιθυμεί να έχει φυσική παρουσία οφείλει να αναλάβει τα έξοδα μετάβασης και διαμονής του στην Αθήνα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος αναφορικά με το Επιμελητήριο Έβρου:
Τηλέφωνο: 2551035848 (εσ. 5)
Email: [email protected]
Παρακαλούμε όπως υποβάλλετε τα αιτήματα σας έως την Παρα