Φιλανθρωπική συναυλία της Ζωής Τηγανούρια σε Αλεξανδρούπολη & Φέρες

Φιλανθρωπική Συναυλία με τη Ζωή Τηγανούρια στην Αλεξανδρούπολη, με τίτλο «Ένα χαμόγελο για το Γρηγόρη» της Ζωής Τηγανούρια είναι γεγονός. Μία συναυλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας και μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της εκδήλωσης, θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη του Σαμοθρακίτη Γρηγόρη Βραχιώλια, για την αποκατάσταση της υγείας του. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Αυγούστου, ώρα 21:30, στο Οικοπάρκο Αλτιναλμάζη.

Special Guest η αγαπημένη σε όλους μας Χριστίνα Μαραγκόζη.

Ερμηνεύει ο μοναδικός Σάκης Χαβιάρας.

Έκπληξη της βραδιάς θα είναι η εμφάνιση του Πατέρα Βασίλειος Κολέτσας στην ερμηνεία του αγαπημένου «Σαμοθράκης βήμα» σε στίχους του Μητροπολίτη μας κ.κ. Άνθιμου και μουσική της Ζωής Τηγανούρια.

Συμμετέχουν οι:

60μελής μεικτή χορωδία του Δήμου Βόλβης μαζί με την μεικτή χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού ο «Κλειγένης» υπό την διεύθυνση του Σταύρος Καραμάνης και τα χορευτικά σχήματα του Συλλόγου Σαμοθρακιτών Έβρου «Η Νίκη της Σαμοθράκης Κατερίνα Μπέρδου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου, Ναϊτίδης Γιάννης πλαισιωμένοι από ένα σύνολο εξαιρετικών μουσικών.

Συμμετέχουν επίσης, η μοναδική Πελαγία Μυλωνά με την επιτυχία της «Δε ξέρω γιατί» σε σύνθεση Ζωής Τηγανούρια και στίχους Κωνσταντίνου Ρωμανίδη, κι ταλαντούχος συνθέτης Κωνσταντίνος Κάλλιας με το «Sax solo Project».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν τα δύο πολυαγαπημένα παιδιά που έχουν χαρίσει στον Έβρο αλλά και σε όλη την Ελλάδα πολλές στιγμές συγκίνησης και αυτά δεν είναι άλλα από τους Παραολυμπιονίκες Δημήτρη Καρυπίδη και το «Χρυσό» παιδί του Έβρου και του κόσμου Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου και  της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, όπως σε όλες τις δύσκολες στιγμές, μπορούμε να στηρίξουμε και να δώσουμε δύναμη σε ένα συμπολίτη μας, που έχει ανάγκη την αγάπη και την παρουσία μας.

Προπώληση εισιτηρίων: 12 ευρώ  Είσοδος: 15 ευρώ

Σημεία προπώλησης:
• Theatro coffee & Drinks
• Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης – Σκαρλακίδου Φωτεινή

Ταυτόχρονα 3 μέρες μετά και συγκεκριμένα στις 14/8 η ίδια καλλιτέχνης θα βρεθεί στην πόλη των Φερών, όπου θα δώσει μία συναυλία για να τιμήσει τα 100 χρόνια από την εκκένωση της Ανατολικής Θράκης & τη σύσταση της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.

Που; Στον αύλειο χώρο της Παναγίας Κοσμοσώτειρας

Πότε; 14 Αυγούστου, 21:30

Η είσοδος για αυτή την εκδήλωση είναι ελεύθερη