Φιλανθρωπική εκδήλωση «Δεν είσαι μόνη σου» σήμερα Παρασκευή 1 Ιουλίου

Φιλανθρωπική βραδιά για τη στήριξη του «Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών – Θυμάτων Βίας» του Δήμου Αλεξανδρούπολης «Δεν είσαι μόνη σου»!

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου, στις 21:00 με μεγάλη μας χαρά, σας περιμένουμε στην καλοκαιρινή μας εκδήλωση στο Seaside coffee & bar “Anemos”, επί της οδού Απολλωνιάδος 2, στην Αλεξανδρούπολη.

Τη βραδιά θα πλαισιώσουν μουσικά:


ΒΡΑΧΙΟΛΟΓΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ & ΔΙΑΒΑΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ: πιάνο – programming, ΚΟΥΖΟΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: κιθάρα, ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: επιμέλεια ήχου – φωτισμού

Τιμή εισόδου: 12 ευρώ (περιλαμβάνεται ένα ποτό ή ένα cocktail ή δύο ποτήρια κρασί ή δύο μπύρες και finger food )

Τηλ. κρατήσεων “Anemos”: 2551021300

Η αντιμετώπιση της έμφυλης βίας απαιτεί συντονισμένη δράση με τη συμμετοχή των εθνικών αρχών, των ανθρωπιστικών εταίρων, της κοινωνίας των πολιτών και των θυμάτων. Αισιοδοξούμε με τις δράσεις μας να ενδυναμώσουμε την προώθηση του σκοπού του Συμβουλευτικού Κέντρου και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για διάλογο γύρω από τις σχετικές προκλήσεις και λύσεις.

  • Κάθε μορφή βίας δεν είναι προσωπική υπόθεση, μας αφορά όλους!
  • Στηρίζουμε το δικαίωμα των γυναικών για «μια ζωή χωρίς βία».
  • Εναντιωνόμαστε σε οποιαδήποτε μορφή βίας.
  • Ενισχύουμε τη δομή βοήθειας των θυμάτων βίας.

Δίνουμε το μήνυμα:

Είσαι θύμα βίας; Δεν είσαι μόνη σου… υπάρχει λύση!

Το Συμβουλευτικό Κέντρο αποτελεί μία άρτια στελεχωμένη δομή και παρέχει δωρεάν ψυχοκοινωνική στήριξη, νομική συμβουλευτική –
πληροφόρηση και παραπομπή – συνοδεία των γυναικών οπουδήποτε και εφόσον αυτό κρίνεται αναγκαίο (ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή SOS 15900, http://isotitalexpolis.blogspot.com/ ).

.