Ευχαριστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης σε όσους βοήθησαν

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου ενημερώνει και ευχαριστεί όλους τους παράγοντες που συνεισέφεραν, για τη συνδρομή και διάθεση αυτές τις δύσκολες ημέρες, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος. Τις Διοικήσεις και το προσωπικό όλων των Νοσοκομείων υποδοχής των ασθενών μας. Τη Δ/ντρια του Κέντρου Υγείας Αλεξ/πολης κα Τσολάκη με τους γιατρούς της που πριν ακόμη ληφθεί η απόφαση εκκένωσης βρέθηκαν στο νοσοκομείο μας, αλλά και μετά, κατά τη φιλοξενία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του ΠΓΝΑ στο Κ.Υ.

Τον Στρατό και τους συνταγματάρχες κα Μυδιούρη και κ. Παπάζογλου με το ακούραστο προσωπικό τους, το Παράρτημα Ν. Έβρου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και την ομάδα των Ναυαγοσωστών που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιβίβαση των ασθενών στο πλοίο και στη μεταφορά του ιατρικού εξοπλισμού.

Το ΚΤΕΛ Ν. Έβρου και τον πρόεδρό του κ. Ντούμπα, το ραδιο – ταξί «ΦΑΡΟΣ» και τον πρόεδρό του κ. Μελάχρου, που φρόντισαν για την έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά των περιπατητικών ασθενών μας.

Την εταιρεία ZANTE FERRIES για τη διάθεση του «ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ» για τη μεταφορά ασθενών στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Τον Ερυθρό Σταυρό και όλους τους εθελοντές που με τη συγκινητική τους παρουσία βοήθησαν σε όλα τα στάδια της επιχείρησης, αλλά και τις επόμενες ημέρες στην προετοιμασία του ΠΓΝΑ να υποδεχθεί πίσω τους διακομισθέντες ασθενείς του.

Επίσης, ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες που προσέφεραν πάσης φύσεως αναλώσιμα και ήδη πρώτης ανάγκης. Ακόμη, ήταν συγκινητική η πρωτοβουλία συμπολιτών μας οι οποίοι προσέρχονταν όπου θεωρούσαν ότι υπάρχει ανάγκη και έλεγαν «πείτε μου πως μπορώ να βοηθήσω»!

Ήταν τέτοια η προσφορά βοήθειας που αν κάποιους αστοχήσαμε να μνημονεύσουμε παραπάνω, παρακαλούμε για τη συμπάθεια και κατανόησή τους.

Τέλος, είμαστε ευγνώμονες στο προσωπικό του νοσοκομείου μας, για το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας που εξέπεμψαν με τη στάση τους, αλλά και για την παρακαταθήκη που αφήνουν για το μέλλον, γιατί το ΠΓΝΑ αποτελεί υπόθεση του καθενός από τους πολίτες αυτού του τόπου.