Έρχεται το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του τριημέρου –

Μετά από δυο χρόνια πανδημίας το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού επανέρχεται με τρεις ημέρες, γεμάτες μουσική! Δίνουμε ραντεβού στις 5, 6 και 7 Αυγούστου στο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού!

Και για φέτος το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού κρατά το μουσικό του χαρακτήρα και έχει σκοπό να δώσει στο κοινό της περιοχής την ευκαιρία να ακούσει γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες ενώ ήδη έχει ανακοινωθεί το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Ακολουθεί αναλυτικά όλο το πρόγραμμα έτσι όπως έχει ανακοινωθεί:
Παρασκευή 5 Αυγούστου: Έναρξη με τη συναυλία του Γιώργου Αλκαίου, που φέτος παρουσιάζει ένα μεγάλο πρόγραμμα 30χρονης πορείας μαζί με τέσσερις ακόμα τραγουδιστές επί σκηνής και ένα τετράωρο επετειακό πρόγραμμα.


Σάββατο 6 Αυγούστου: Στη σκηνή θα ανέβουν o Γιώργος Τσαλίκης, οι Kings, η Άσπα, ο MC Daddy και ο Bossikan. Αναμένεται ακόμα να ανακοινωθεί άλλη μία συμμετοχή – έκπληξη για την ίδια βραδιά, η οποία θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες από τους διοργανωτές.

Κυριακή 7 Αυγούστου: Tο Φεστιβάλ θα κλείσουν οι Πυξ Λαξ ενώ την βραδιά θα ανοίξει μια μουσική μπάντα από την Αλεξανδρούπολη, οι Άκρον Άωτον, μπάντα από μαθητές που συμμετείχαν και στο Schoolwave.


Αναφορικά με τα εισιτήρια του Φεστιβάλ, η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει ηλεκτρονικά μέσω του Viva, ενώ σε μία εβδομάδα θα ξεκινήσει η προπώληση και σε φυσικούς χώρους σε όλο τον νομό αλλά και στην Κομοτηνή.

Οι τιμές εισιτηρίων για την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ, 5 Αυγούστου είναι 15 ευρώ στην προπώληση και 18 την ίδια μέρα στον χώρο του Φεστιβάλ.

Μειωμένο εισιτήριο διατίθεται σε ανέργους και ΑΜΕΑ, τα παιδιά έως 12 ετών μπορούν να μπαίνουν δωρεάν με την συνοδεία γονέα, ενώ τα παιδιά 12 εώς 18 ετών πληρώνουν 12 ευρώ.

Για τις επόμενες ημέρες του Φεστιβάλ, 6 και 7 Αυγούστου, οι τιμές είναι ίδιες, το εισιτήριο είναι 12 ευρώ στην προπώληση και 15 ευρώ στον χώρο του Φεστιβάλ